Kreative ideer til barn

Hjemmelagede julegaver fra barn

De beste gavene er hjemmelagde julegaver. Når ditt barn skal gi en julegave til f.eks. besteforeldre er det en gøy, søt og lærerik opplevelse for barnet å lage gaven selv. Hvorfor ikke bruke det til en hyggelig stund vi hjelper hverandre med å lage personlige gaver? For å hjelpe dere igang har vi samlet idéer til hjemmelagede julegaver.
Hjemmelagede julegaver fra barn
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

32 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Urverk med laminering
  Utsolgt
  Inspiration: v12422
  Urverk med laminering

  Urverk er montert på laminert selvportrett. Fotokopi eller tegning er først malt med A-color neon og deretter limt på svart kartong. Mosgummitall og bokstaver er satt på til slutt.

 2. New Notebook med collage av kartong fra Color Bar
  Utsolgt
  Inspiration: v13136
  New Notebook med collage av kartong fra Color Bar

  Notatboken, New Notebook, er dekorert med en fargerkg collage, satt inn under bokens utvendige plastomslag. Til collagen er det brukt ensfarget og mønstrete kartong fra Color Bar. Tekst og grafikk er laget med en svart tusj.

 3. Decoupage på glass
  Utsolgt
  Inspiration: v12435
  Decoupage på glass

  Stråsilkepapir er revet i strimler og limt på lysglass med decoupagelakk til glass. Pynt er klippet av det blanke gullpapiret og limt på til slutt.

 4. Akvarellbilder med tusj og portretter
  Utsolgt
  Inspiration: v15042
  Akvarellbilder med tusj og portretter
  Streker og motiver er tegnet med tegnegummi på akvarellpapir og tilføyet akvarelltusj sprayet med vann. Tegnegummien er deretter gnidd av og til slutt er bildene tilføyet utklipp av printede portretter.
 5. Terrakotta
  Utsolgt
  Inspiration: v10064
  Terrakotta

32 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no