Julegaver, adventsgaver og julegaveinnpakning

Hjemmelagede julegaver fra voksne

En personlig og hjemmelaget gave, understøtter virkelige uttrykket: det er tanken som teller. Vi har samlet en rekke inspirasjonsartikler og idéer til deg som gjerne vil lage dine julegaver selv. Her finner du kreative idéer, som du kan bruke til å lage personlige julegaver til voksne. Enten det er til en mor, far, søster, tante eller noe helt annet.

Items 1-36 of 141

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15104 Tunisisk heklede puter i tubgarn
  For- og bakstykke på pute er laget ved å bruke teknikken tunisisk hekling (også kaldt hakking). Tunisisk hekling er en hekleteknikk, der masker er på nålen som ved strikk. Til en pute brukes ca. 800 g tubgarn.
 2. Inspiration: v14630 Hvitt krus med sort grafikk
  Det hvite krusene er dekorert med svart grafikk tegnet på med glass- og porselenstusj.
 3. Inspiration: v14601 Sengetøy til babydyne og pute av stoff med fargelagde motiver
  Trekket til dynen og puten i babystr. er sydd av bomullsstoff. Delvis med mønstre fra Glad Design som er fargelagt med tekstiltusj. Delvis ensfarget stoff.
 4. Inspiration: v14516 Lysestake av betong
  Stakene til lange lys og telys er støpt med hobbybetong i en sett-sammen-selv støpeform av klar plast med falsestreker til å brette etter.

Items 1-36 of 141

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no