Kreativ hygge

Når det er for varmt eller regnet øser ned, beveger leken seg naturlig inn. Her kan barna leke fritt uten å bli forstyrret av skiftende sommervær. De kan male, tegne og perle - og hvis du trenger flere ideer til kreativ innendørslek, finner du masse inspirasjon på denne siden.

Kreativ hygge
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

Bruk våre inspirasjoner til dine kreative prosjekter


Se utvalgte produkter

Innendørsaktiviteter for barn

Det er ferien, solen skinner og barna vil gå ut – men grå skyer lurer ut i horisonten. Vi vet alle hvor uforutsigbart sommerværet kan være når det ikke leker. Derfor har vi samlet de beste innendørsaktivitetene i stedet for å ta på oss regnjakker og gummistøvler når det begynner å regne. For innendørs er barna fri til å bruke kreativiteten sin – uansett hva været gjør ute. Og det er også en opplagt mulighet til å gå offline og pleie samhold, kreativitet og fri lek.

Du finner våre innendørsaktiviteter her på denne siden-og alle er morsomme, kreative og iPad-frie. De gjør det vanskelig for barn å kjede seg, selv når de sitter fast hjemme. De kan sette sammen puslespill, lage perlekreasjoner på perleplater, spille med minnekort og tegne med filtspisser. Men med oss blir disse klassiske innendørsaktivitetene også kreative prosjekter. Barna kan for eksempel designe sitt eget puslespill eller dekorere sin egen handleveske med tusjer.

Hvis du vil lese mer om hvilke innendørsaktiviteter barna liker og hvorfor, kan du lese videre.

 

Lek med perler

De glade barndomsminnene kommer fort tilbake med lukten av et nystrøket perlebrett – og selv i dag vekker de små, fargerike smelteperlene stor interesse for både barn og voksne. Dette er fordi disse perlene gir så mange kreative muligheter. Barna kan leke seg med ulike mønstre og fargekombinasjoner – akkurat som de kan se hele den spennende prosessen som tar form, fra løse perler til et komplett kunstverk. I tillegg til den høye underholdningsverdien bidrar perler også til utviklingen av barnas finmotorikk. Barna styrker finmotorikken ved å gripe perlene med hendene. For eksempel når de plasserer perlene på perleplater eller trer perler på et stykke snor. I tillegg til finmotorikken fremmer lek med perler også barnas evne til å fokusere og konsentrere seg. Det kreves full konsentrasjon for å plassere perlene på riktig sted. På denne måten er lek med perler en av de mest givende og altoppslukende innendørsaktivitetene, siden det stimulerer barnas utvikling på en rekke måter.

Hvis du trenger inspirasjon til hva barna kan lage med perler, har vi flere ideer på denne siden. De kan for eksempel lage blomster av perler eller armbånd med plastperler.

 

Slipp kreativiteten løs med tusjer og klistremerker

Mange barn elsker å tegne, male og pynte. Heldigvis er det også en av de enkleste innendørsaktivitetene å komme i gang med – alt du trenger er de riktige markørene. Du kan for eksempel bruke de internasjonalt populære Plus Colour-tusjene. Tusjene har fantastisk dekning, et kraftig fargepigment og barna kan bruke dem på alle typer overflater. Det trenger ikke alltid være papir som barna tegner på. De kan for eksempel tegne på rispapirlamper slik at de ser ut som fisk og maneter, eller tegne på selvherdende leire for å vise små biler og veiskilt.

Tusjene er også perfekte til tekstildekorasjoner. Barna kan dekorere sin egen bøttehatt eller egen handleveske-og når de ønsker å gjøre tekstilene mer personlige, kan de også bruke gummiklistremerker. Gni på klistremerker er klistremerker som kan gnis på glatte overflater, for eksempel tekstiler. De er superenkle å feste, siden de ikke krever lim eller sytråd. Det samme gjelder myke klistremerker-fordi de er selvklebende, kan du enkelt bruke dem til å lage dekorasjoner med.

Her finner du mange forskjellige rub-on-klistremerker, samt et stort utvalg av tusjer. Vi har Plus Color-tusjer, Posca-tusjer og Colortime-tusjer - slik at du kan være sikker på å finne de rette til din kreative innendørsaktivitet.

 

Moro med puslespill og minnekort

Barn elsker å leke, og hvis du har noen leker liggende, kan du dra nytte av de grå regntunge dagene for å spille dem sammen. Spill som puslespill og minnekort har alltid vært populære blant barn på en regnværsdag – og de er fortsatt det. En ting er at puslespill og minnekort fremmer barnas logiske tenkning og styrker deres evne til å konsentrere seg. Men alt i alt er det en fin måte å tilbringe tid sammen som familie på.

Barna har også mulighet for å lage sine egne puslespill og minnekort. Det er opp til dem å velge hvilke farger og motiver de vil bruke – det er bare fantasien som setter grenser. De kan for eksempel tegne kjære familiemedlemmer, morsomme mønstre eller velkjente figurer. Men vi har også puslespill der designene allerede er trykt og klare for fargelegging. Dette er spesielt gøy for yngre barn, fordi de kan øve seg på å fargelegge innenfor linjene. Men uansett hva slags puslespill du velger, er du garantert en innendørsaktivitet som gir masse kreativitet og hygge. Du finner morsomme minnekort og puslespill her.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no