Kreative teknikker, hvordan gjør man det?

Teknikker for maling og tegning

Å tegne og male er en populær hobbyaktivitet blandt både barn og voksne. Tenk bare på, hvor mange materialer du kan male og tegne på – f.eks. tre, glass og plast. Her på siden guider vi deg i noen av de populære teknikkene innenfor maling og tegning, akkurat som du kan lære å tegne og male på forskjellige emner/materialer.

Teknikker for maling og tegning

24 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Mal & tegn på plast
  Utsolgt
  Inspiration: v15096
  Mal & tegn på plast
  Med vår naturtro plastegg kan det males med den dekkende Plus Color hobbymalingen som fester fint på den lett krittede overflaten. Påfør Plus Color hobbymaling med pensel og påfør streker og fine detaljer med tusjvarianten Plus Colot tusj.
 2. Mal & tegn på tre
  Utsolgt
  Inspiration: v15076
  Mal & tegn på tre
  Treartikler er lagt opp til å dekorere med den dekkende Plus Color hobbymalingen. Påfør Plus Color hobbymaling med en pensel og tilføy streker og fine detaljer med tusjvarienten Plus Color tusj.
 3. Teknikkskole: Tegning i relieff med påfyllingsflaske og maling
  Utsolgt
  Inspiration: v13865
  Teknikkskole: Tegning i relieff med påfyllingsflaske og maling

  Relieff er en teknikk for å forhøye f.eks. konturen og/eller detaljer i et motiv. Her demonstrert ved bruk av akrylmaling fylt på påfyllingsflaske som har tegnespiss.

 4. Pixel Art
  Utsolgt
  Inspiration: v12271
  Pixel Art

24 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no