Dameskrå & speiderhaggel drops startsett

#v11236

[b]Mengde:[/b] 1 porsjon 575 g, I alt 2,3 kg [b]Tilberedningstid:[/b] ca. 30 - 45 min. [b]Holdbarhet:[/b] 1 måned i lufttett emballasje

#v11236
Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
Ingredienser:   [b]Grunnmasse:[/b] 1 dl vann 450 g sukker 125 g druesukker [b]Dameskrå:[/b] 1 ml sort dropsfarge 3 ss. salmiakksalt 1 ml stjerneanisolje [b]Speiderhaggel*[/b] 4 ss. lakrisekstrakt 3 ss. salmiakksalt 1 ml stjerneanisolje [b]Kongen av Danmark:[/b] 1,5 ml rød dropsfarge 2 ml stjerneanisolje
2   [b]Redskaper:[/b] 1 liten gryte med lokk (ikke aluminium) 1 vekt 1 desilitermål 1 termometer (200oC) 1 håndkle 1 bakeplate (evt. 2 ved flere porsjoner) 1 teflonvev 1 pensel 2 plastskraper 1 sprøyte 1 saks pr. dropsklipper [b]Emballasje:[/b] Plastposer eller annen lufttett emballasje
Slik gjør du:   1. Brett håndkledet og legg det på bordplaten. Legg bakeplaten på håndkledet. Smør teflonvevet med bare litt olje på begge sider og legg det på bakeplaten. Smør plastskrapene og saksene med en smule olje. 2. Ha vann, sukker og druesukker i gryten og sett den på full varme med lokk. 3. Når alt sukkeret er smeltet, tas lokket av og termometeret settes i gryten. 4. Kok opp til nøyaktig 162 oC og hell massen ut på teflonvevet. 5. Vent ½ min. Tilsett farge, lakris eller salmiakksalt. Elt med plastskrapene fra side til side, slik at fargen fordeles og massen flyttes rundt på teflonvevet. 6. Når massen er litt fastere, tilsett smaksstoffet. Elt videre til massen er så avkjølet, at den kan eltes med hendene. 7. Samle massen i en klump og trekk korte strimler ut, etterhvert som de klippes til drops eller formes til kjærligheter. La ikke dropsene røre hverandre. 8. Dropsene pakkes lufttett når de er lett avkjølet. Til speiderhaggel helles først 1 ss. lakrisekstrakt i posen, deretter dropsene som ristes rundt så alle flater dekkes. * Det er kun lakrisekstrakt til én porsjon Feilsøking: Dropsmassen krystalliserer Underlaget kan være for varmt. Skift bakeplate eller flytt til et nytt sted på bordplaten. Dropsene klistrer 1. Det kan være brukt for mye olje på teflonvevet og redskapene.
Har du allerede registrert deg? Last ned malen
Utforske også
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no