Start DIY Kit Krepppapir

1 Pk., Ass. Farger
#97738
#97738
0% of 100
0
132
Spesialpris 195,00 kr. Selling Price 285,00 kr.
Legg til ønskeliste
Er på lager
Levering er 2-4 virkedager.
Endre variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Inneholder: 8 ruller kreppapir i assorterte farger, beinbretter i plast, papirbelagt metalltråd i to tykkelser, polystyrenballer i to størrelser, oransje blomstersømmer og Multi Glue.

Lær å lage blomster av krepppapir med dette settet. Inneholder alle materialer og instruksjoner du trenger.

Hvis du vil lære å lage blomster av krepppapir, er læresettet vårt perfekt. Den inneholder alt du trenger for å komme i gang. Skann QR-koden og bli introdusert til vårt læringsunivers. Her finner du videoene våre som viser deg flere typer papirblomster ved hjelp av ulike teknikker. Når du er ferdig, har du skapt en vakker bukett med kreppblomster.

Gjennom en detaljert videoguide og trinnvise instruksjoner vil du lære hvordan du lager forskjellige blomster ved hjelp av forskjellige teknikker - og resultatet er en bukett med fargerike papirblomster som du kan sette i en vase. Etterpå vil det være nok materialer igjen til at du kan utforske dine egne teknikker og lage blomster basert på fantasien din. Settet er designet for deg som vil lære kunsten og teknikken, men som ennå ikke har begynt.

Der ferdigekreppapir-blomstene kan brukes til mange ting, bl.a. kan man lage evighetsbuketter som kan pynte opp i vaser. Blomstene kan brukes som pynt til gaveinnpakning eller til kranser. Fordypelse. Opplever at man blir tatt hånd om gjennom undervisning. Trygghet ved at alle materialer er i settet og at man guides gjennom teknikkene. Man oppnår en basis viten rundt aktiviteten så man etterpå kan utforske flere teknikker. Settet henvender seg til unge og voksne som gjern vil indroduseres tl håndtverket og teknikken - men som kanskje ikke har kommer igang enda, da det har vært vanskelig og ha oversikt over materialene og selv teknikken..

inkl. inspirasjonsveiledning,inkl. oppbevaringseske

32%
Mer informasjon
Artikkel97738
BrandCreativ Company
Innholdsenhetpk.
AnledningBasis
EAN5712854455480
VanskelighetNybegynner
Gramvekt g
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 1 pk.
Farge ass. farger
Skriv din egen omtale
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no