Greenspot Colormix

1 Fl., 500 ml, Svart
#639084
#639084
0% of 100
0
1
161,00 kr.
Legg til ønskeliste
Er på lager
Levering er 2-4 virkedager.
Endre variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Miljøvennlig vannbasert transparent maling til mange formål. Velegnet til de fleste overflater. I flotte klare farger som står skarpt på f.eks. trykk, da fargene ikke blander seg med hverandre. Kan vaskes av glass og andre glatte overflater.

Lasurteknikk: Malingen påføres på papir med pensel eller skumsvamp og fargene mikses. Skrapeteknikk: Tøm rosinstore dråper på papir f.eks. sulfitkardus, jevnt fordelt, og skrap nå fargene rundt i forskjellige retninger med små korte strøk med en spatell av f.eks. plast. Brettetrykk: Brett et stykke papir eller transparent hardfolie. Drypp farger inne i og trykk sammen, så fargene fordeles i brettene. Brett ut og la det tørke. (Kan klippes til f.eks. sommerfugl til oppheng) Pensler og verktøy rengjøres i lunket vann..

Det spesielle ved denne malingen er at fargene aldri blandes helt - ja faktisk er den unik. Det kan utnyttes til spennende lasur- og skrapeteknikker på både blank og sugende hvitt papir, der malingen etterlater intense transparente farger i flere pigmentlag. En spennende maling til både barn og voksne som like å eksperimentere. Bruk skrape-dyppe teknikker til flott innpakningspapir, gaveposer, detaljer ved scrapbooking, collager m.v. Vær obs på at fargen ikke er vannfast etter tørking. Så hvis du vil bruke maingen som beis på tre, skal overflaten i etterkant lakkeres. Skal det males på vinduer? Og skal det være enkelt å vaske de av igjen? Da er denne malingen det rette valget. Sørg for å dekke vinduesrammer med malertape og plast - og så er det bare å sette igang. Den transparente malingen er dekorativ på vinduene, som i etterkant enkelt rengjøres med varmt vann og en klut.

Mer informasjon
Artikkel639084
Innholdsenhetfl.
EAN5708848080769
Detaljmengde 1 fl.
Innholdsmengde 500 ml
Farge svart
Skriv din egen omtale
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Mark image
A-merket - Produktet begrenser miljøbelastning og helseskadelige bivirkninger hos barn, unge og voksne. Produktet overholder gjeldende krav samt skjerpende krav fremsatt av Fellesrådet For Formings- og Hobbymaterialer.
Mark image
CE-merket - Produktet overholder gjeldende lovgivning for 'Leketøy' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis det er knyttet en advarseltekst til leketøyet , kan denne ses på vår hjemmeside.
Mark image
CE-merket - Produktet overholder gjeldende lovgivning for 'Leketøy' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis det er knyttet en advarseltekst til leketøyet , kan denne ses på vår hjemmeside.
Mark image
Svanemerket - Svanemerket er et nordisk miljømerke for ikke-matvarer. Varer med merket indikerer, at varen er blandt de minst miljøbelastende i den pågjeldende varekategorien.
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no