Start DIY Kit Vannfarger

Varekode:
34249

Start DIY Kit Vannfarger

Varekode:
34249
431,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Inneholder: Art Aqua vannfarger i 12 farger, vannfargeblokk på 20 sider og pensel..

Lær å male med vannfarger med dette settet. Inneholder alle materialer og instruksjoner du trenger.

Hvis du vil lære å male med vannfarger, er læresettet vårt perfekt. Den inneholder alt du trenger for å komme i gang. Skann QR-koden og bli introdusert til vårt læringsunivers. Her finner du videoene våre som veileder deg gjennom de ulike akvarellteknikkene. I tillegg har du til slutt et flott akvarellmaleri.

Gjennom en detaljert videoveiledning og trinnvise instruksjoner vil du lære om forskjellige maleteknikker - og resultatet er et fargerikt maleri som du kan henge på veggen. Med den grunnleggende kunnskapen du får, kan du kaste deg ut i mange kreative akvarellprosjekter på egen hånd. Settet er designet for deg som vil lære kunsten og teknikken, men som ennå ikke har begynt.

QR-koden på varen linker til en utførlig videoguide, som indroduserer spennende teknikker og trinn-veiledning. Perfekt til nybegynnere eller som en kreativ gave. Rens penslene med vann og la de lufttørke liggende eller stående slik at hårene ikke bøyes.

Mer informasjon
Artikkel34249
Innholdsenhetsett
Ean nummer5712854449250
Filter Paper FormatA5
Gramvekt 200 g
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Papirformat A5

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no