Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.

Læringssett - Akvarell

Varekode:
34249

Læringssett - Akvarell

Varekode:
34249
415,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager

Lær å male akvarell med dette læringssettet som inneholder alt det du trenger for å komme igang. Scan QR-koden og bli guidet gjennom undervisningen der du lærer forskjellige akvarellteknikker. Til slutt har du et flott akvarellmaleri.

Den høypigmenterte akvarellmalingen/vannfargen kommer i en metalleske. Malingen er i topp kvalitet med imponerende fargeegenskaper og høy lysekthet. Enkel å jobbe med og egnet til både fargeintense og lyse verk. Akvarellpapiret er en A5 blokk med 20 ark 200 g varmepresset 200 g papir med fin struktur. Vannpenselen er med fine nylonhår og hult skaft av plast til vann. Fylles opp og doseres enkelt vannet ved lette trykk på skaftet. Den flate viftepenselen er med børster av nylonhår. Idèel tl farge-blending og effekter som gress og hår. De to penslene er laget av nylonhår, og med deres myke børster er spesielt egent for akvarellmaling. En liten flat og en stor rundt til større overflater. Den lille penselen med nylonhår er idèel til mindre detaljer.

QR-koden på varen linker til en utførlig videoguide, som indroduserer spennende teknikker og trinn-veiledning. Perfekt til nybegynnere eller som en kreativ gave. Rens penslene med vann og la de lufttørke liggende eller stående slik at hårene ikke bøyes.

Innhold: Art Aqua akvarellfarger 1/2 pan i 12 farger, akvarellblokk med 20 sider samt pensler.

Mer informasjon
Artikkel34249
Innholdsenhetsett
Ean nummer5712854449250
Filter Paper FormatA5
Gramvekt 200 g
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Papirformat A5

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no