Vevd veggteppe montert på naturpinne

Vevd veggteppe montert på naturpinne

Inspirasjon: 14800

Fra: kr 22,00

Til: kr 7 201,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 22,00

Til: kr 7 201,00

Det viste vægtæppe er vævet med garn i flere kvaliteter og farver på en multiramme. Herefter er tæppet monteret på en afbarket træpind. Og til ophæng er snoet garn fastgjort i pindens øskner. Veggteppet er vevd med garn i flere typer og farger på en multiramme. Deretter er teppet montert på en avbarket trepinne. Til oppheng er vridd garn festet i pinnens ringer.
Guide step 1
Step 1.
Skru listene sammen og sett sammen til en rettvinklet ramme i ønsket format.
Guide step 2
Step 2.
Oppsetting av trendsnor: Knyt mercerisert bomullsgarn rundt rammen i like antall tråder. Sett i veven en rundstokk på tværs og hold den på plass med en klemme i hver side. Vev enda en rundstokk på og begynn vevingen ved den første rundstokken: Vev skiftvis over og under, frem og tilbake.
Guide step 3
Step 3.
Ved fargeskift begynnes og avsluttes midt på. Flytt klemmene underveis som arbeidet går fremover.
Guide step 4
Step 4.
Klipp trendsnorene og knyt de sammen i par av to snorer med en knute tett på vevingen.
Guide step 5
Step 5.
Frynse ned fra hver knute: Lag en garnbunt av 4 tråder, legg det dobbelt så det i den enden dannes en løkke. Ved knuten stikkes løkken inn og de løse trådene trekkes gjennom løkken. Når alle frynsene er satt på, kan de klippes til etter smak. I motsatte enden knytes trendsnorene fast rundt en trepinne med en løkke i hver side. I de to løkkene monteres en snor av vridd garn til oppheng.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva