Weekend Sale: Nyt helgen med 25% rabatt på vårt store utvalg av bomullsgarn. Finn din rabattkode her

Vannflaske

Varekode:
558770

Vannflaske

Varekode:
558770
77,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager

Sett ditt personlige preg på denne gjenbrukbare drikkeflasken av klart glass som har et lokk av bambus. Dekorer enkelt glasset med glass- og porselenstusj og lign., mens bambuslokket f.eks. kan dekoreres med et sviapparat. Et godt alternativ til engangsflaskene.

Med denne vannflasken kan du dekorere din egen personlige og unike flaske. Selve glasset kan du enkelt dekorere med f.eks. glass- og porselenstusj, som du kan dekorere bambuslokket med f.eks. et sviapparat. Før dekorasjon med glass- og porselenstusj bør vannflasken være ren, tørr og fettfri.Herved binder fargen optimalt på overflaten. For at dekorasjonen holder til daglig bruk og rengjøring, anbefaler vi at du velger en type tusj som tåler oppvaskmaskin etter varmeherding i vanlig ovn (husk å fjerne lokket før varmeherding i ovn).

Bruk din personlige drikkeflaske til drikkevarer igjen og igjen - f.eks. når du er på farten. Bæredyktighet.

Mer informasjon
Artikkel558770
Innholdsenhetstk.
Ean nummer5712854450348
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
H 22 cm
dia. 6,7 cm
Tresort bambus
inneholder 500 ml

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no