FRI FRAKT: Bruk koden 321852 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Urverk

Varekode:
13003

Urverk

Varekode:
13003
58,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Lilleviser : 8 cm, Storeviser: 11 cm, sekundviser: 12 cm, urkasse: 5,5x5,5x1,5 cm.

Urverk med svarte visere. Kan monteres i plate. Bruk 1 st. AA batteri (varenr. 14000 - ikke inkl.).

Uret er kanskje den praktiske delen i hjemmet ditt, som trofast viser deg tiden på dagen, men nå kan den bli et personlig verk, som pynter opp hjemmet ditt. Det er mange muligheter for å gi et unikt uttrykk, da urverket med ivsere kan monteres på tre og papp m.m. Husk at skruestammen i urverket avgjør hvor tykk plate urverket kan monteres på. Skruestammen krever et hull i platen med en diameter på 8 mm, som f.eks. kan borres med en borremaskin. Plasser den svarte ringen og deretter den valgte platen over urverket, så skruestammen stikker gjennom forsiden på platen. Deretter tilføres metallringen og møtrikken, som skrues fast på platens overside. Nå kan du klikke viserene på en etter en. Sett til slutt 1 stk. AA-batteri i urverket, så har du ditt tikkende verk klar for veggen, hyllen eller bordet..

Hva er det for en tikkende lyd? Jo, det er et hjemmelaget ur, som du har laget selv., som henger på veggen som kunst til beundring. Motsatt av de kjedelige urene som bare viser klokken, er ditt morsomt og fin i innredningen. Du har med din kreativitet fått den til å matche din stil. Det er ingen andre som har samme ur, og du ønsker nå å lage flere. Et til de andre rommene i huset, hvert ur unikt. Kanskje tenker du å montere et urverk på en plate som på forhånd er malt med akrylmaling, dekorert med decoupage eller bilder? Det er mange muligheter for å lage et ur i en tidløs stil.

Mer informasjon
Artikkel13003
FargeSvart
Innholdsenhetsett
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854348539
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form plate max tykkelse 10 mm
Fargesvart

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no