Trenger du inspirasjon til kreative prosjekter?

På denne siden gir vi masse inspirasjon til morsomme, kreative prosjekter og aktiviteter for både barn og voksne. Vi har mange morsomme sett som inneholder alle materialene du trenger til det kreative prosjektet - og som kan nytes både hjemme og på farten. Våre ideer til kreative prosjekter for både barn og voksne kan gjøres året rundt - uansett om du vil være kreativ om våren, sommeren, høsten eller vinteren. Enten du liker å tegne eller male, knytte eller hekle, lage makramè eller modellere - eller ønsker utfordringen med å prøve et helt nytt kreativt håndverk, har vi mange ideer til ditt neste prosjekt.
Kanskje du er ute etter kreative aktiviteter som en pause fra hverdagen - ta en titt på våre mange kreative sett som byr på massevis av morsomme, avslappende og kreative hobbyer og prosjekter som kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. Gled deg til å fordype deg i kreativiteten og nyte en velfortjent pause fra hverdagen. Og husk at settene våre også er enkle å ta med seg i skoleferien eller til pausen fra jobben, enten du skal på hytta, på bil- eller flytur eller nyter en storbyferie. Settene våre byr på masse kreativ moro både når du vil at et prosjekt skal få tiden til å gå, eller når du vil nyte kvalitetstid med familien og med masse morsomme og kreative aktiviteter. Vi har kreative ideer til små barn, eldre barn, tenåringer og voksne, så bruk denne siden som inspirasjon til alle de morsomme hobbyprosjektene du kan gjøre alene eller sammen. 

Kreativ moro for barn

Kreativ moro for voksne

Kreative pauser med Diy kit

Her på siden har vi samlet en rekke kreative aktiviteter som hele familien kan delta i. Enten du er voksen, tenåring eller barn, har vi et bredt utvalg av diy kit som får kreativiteten til å blomstre året rundt. Likar du å hekle, male, strikke eller lage dine egne smykker? Velg blant våre mange kit. De inneholder ulike hobbyprosjekter, noen tilpasset spesifikke årstider som sommer, høst, vinter eller vår, mens andre kan brukes året rundt. Felles for alle våre kit er at de er lette å ta med seg overalt. Ta dem med på farten når du har fri fra arbeid, og barna har fri fra skole og barnehage. Kanskje dere har planlagt en tur til hytta, en roadtrip, storbyferie eller bilferie? Uansett hvor ferien går, kan dere skape minneverdige og hyggelige øyeblikk med våre diy kit. Velg dine favoritter her på siden og gjør deg klar for din neste kreative pause.

 

Kreative aktiviteter for voksne

Det er viktig å være kreativ når du har fri, enten det er i ferier, høytider eller helger. Kreativitet gir deg muligheten til å slippe stressende rutiner som ofte er en del av hverdagen. Når du er kreativ, blir det også lettere å åpne opp for nye tanker og ideer, noe som kan skape en følelse av frihet og glede.

I tillegg hjelper kreativitet deg med å utforske dine interesser. Når du har fri fra jobben, har du mer tid til å prøve nye aktiviteter og hobbyer. Prøv for eksempel håndarbeid gjennom ett av våre mange diy kit. Her kan du hekle, strikke og prøve deg på knyteteknikk som macramé. Velg det kitet som høres mest spennende ut, og begynn på din kreative hobby med en gang. Alt du trenger er inkludert i kitet, slik at du enkelt kan ta det med deg, uansett hvor ferien går, enten det er sommer eller vinter.

 

Kreative aktiviteter for barn

Mange barn elsker kreative prosjekter, og så snart de har fri fra skolen eller barnehagen, begynner de å forme, dekorere og klippe og lime. Derfor har vi samlet våre beste kit for barnas ferie. De er enkle å ta med seg på farten når familien har fri og skal på tur. Når barna har fri om sommeren, er DIY-smykker en fantastisk idé. De kan lage unike perlesmykker som fargerike halskjeder og armbånd. Om høsten kan de sy egne bamser, og når det er vinter, kan de starte på julepynt. Hvis du leter etter en supergod sommeraktivitet, kan dere også prøve å dekorere steiner. Aktiviteten er en ekte klassiker og er alltid populær blant barn. Hvis dere vil, kan dere samle forskjellige steiner på stranden og male dem med våre kreative tusjer. Hvis solen skinner, kan dere male på steinene utendørs i hagen eller på terrassen, eller hvis dere vil kose dere med det inne.

Hvis du ser nærmere på vårt utvalg av diy kit, vil du også se at flere av dem kan brukes hele året. Tegning og fargelegging er for eksempel alltid populært, og de fleste barn elsker den kreative pausen der de kan fordype seg i streker, former og fargelegging. Hvis du har lyst, kan du også overraske barna med modellering. Vi har mange kit med Silk og Foam Clay, perfekt for hjemmelagde fantasifigurer. Aktiviteten styrker finmotorikk og fantasi, og det er sikkert en suksess både på regnværsdager og solskinnsdager.

 

Tid for avslapning og kreativitet

Ferie betyr avslapning, kos og tid til å senke skuldrene for hele familien. Enten det er sommerferie eller vinterferie rett rundt hjørnet, er våre Diy kit den perfekte løsningen. Hvert kit inneholder alle nødvendige materialer og instruksjoner, slik at du enkelt kan komme i gang. Men det er også andre fordeler ved å velge et diy kit for ferien:

 

  • Enkelt og greit: Diy kit leveres med alle nødvendige komponenter og veiledninger. Du trenger ikke bekymre deg for å kjøpe separate materialer eller bruke tid på planlegging. Du kan enkelt dykke ned i den kreative prosessen med en gang. Pakk ut kitet og begynn!

 

  • Mange muligheter: Vi har mange diy kit for ulike hobbyer, som tegning, hekling, smykkeproduksjon eller macramé. Det brede utvalget gir deg muligheten til å velge et kit som passer til dine interesser og prøve noe nytt og spennende.

 

  • Mye læring: Mange diy kit inneholder elementer som kan hjelpe deg med å lære nye ferdigheter eller forstå nye teknikker. Det er en morsom måte å dyrke nysgjerrigheten din på og utvide horisontene dine.

 

Så ja, våre diy kit er en utmerket måte å skape hyggelige pauser på når hele familien har fri.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no