Trendy med nål og tråd

Å brodere er en morsom og trendy aktivitet, og du kan sy de fineste motivene og mønstrene med nål og tråd på f.eks. oppheng, servietter, muleposer, vesker og mye mer. Våre mange nye broderisett inneholder alle materialene du trenger, og de vil lære deg alle teknikkene via veiledninger og QR-koder. Finn alt du trenger for å brodere her i nettbutikken – fra broderigarn, broderirammer og hobbysett til muleposer og servietter som er perfekte å brodere på.

Er du nybegynner?

Hvis du ikke har brodert tidligere, kan du kjøpe vårt startsett.

Skann QR-koden og finn videoer som veileder deg gjennom prosessen og lærer deg ulike teknikker. Dette sikrer at du alltid får et godt sluttresultat.

Se våre kreative sett og nyheter

Våre sett gir deg alt du trenger – inkludert alle produkter, guider, videoer og mer.

Alt til brodering

Mange ideer

Se alle broderiideene våre

Mange teknikker

Se alle broderiteknikkene våre

 

NO: Trendy med nål og tråd

Broderi er for alle

Broderi er et gammelt håndarbeid som har eksistert i århundrer - og likevel kaster flere og flere mennesker seg inn i den tidløse hobbyen. Faktisk har broderi blitt så populært at både unge og voksne praktiserer det mye. For enten du er nybegynner eller erfaren, er det noe magisk med å skape vakre mønstre og teksturer med nål og tråd. Hvis du tar deg tid til å lære de grunnleggende teknikkene og eksperimentere med forskjellige mønstre og masker, kan du skape de beste resultatene. Du kan for eksempel lage unike verk til hjemmet – eller gi bort prosjektene dine i gave.

 

Få inspirasjon til broderiene dine

Leter du etter en ny hobby - eller vil du bare utvide dine ferdigheter innen broderi? Uansett kan du finne alt du trenger for broderi på vår hjemmeside. Oppdag et bredt spekter av mønstre - fra enkle og stilige til mer komplekse og detaljerte. Vi deler også forskjellige teknikker som du enkelt kan lære via video. Så ta ut nålene dine og bli inspirert til å lage vakre broderier, uansett hvilket nivå av erfaring du er på.

Hvis du vil, kan du også finne enda mer inspirasjon på bloggen. Les for eksempel blogginnlegget vårt - lær å brodere: 6 tredy-ideer - og bli inspirert av våre koselige og gratis broderiprosjekter.

 

Broderi øker helsen din

Et håndarbeid som broderi kan være avgjørende for menneskers velvære. Det fungerer både avslappende og beroligende – og flere opplever det som et frirom fra hverdagen. Når vi broderer, fordyper vi oss og stenger omgivelsene ute, så det er rom for avslapning. På denne måten styrker broderiet vår mentale helse. Omvendt kan broderi også foregå sammen med andre – og så plutselig er det en sosial aktivitet som gir en følelse av fellesskap.

 

Hvordan begynner jeg å brodere?

Broderi kan virke komplisert og vanskelig, men det trenger ikke å være det. Med vårt broderisett for nybegynnere – Start DIY Kit Broderi – er du sikker på å få en god start. Her får du alt verktøyet du trenger – både broderigarn, broderiramme og broderinål. Samtidig får du en grundig guide og videoguide som du enkelt kan følge når du vil lære de grunnleggende teknikkene. Når du er ferdig, bruk en fin tote bag med brodert mønster.

Hvis du drømmer om å gjøre andre broderiprosjekter etterpå, kan du også prøve våre andre broderisett. Med dem kan du lage kleshengere, servietter, vesker og mye mer. Men hvis du vil begynne å brodere på egen hånd, har vi satt sammen noen trinn for å hjelpe deg:

 1. Kjøp basisutstyret: Invester i en god broderiramme, broderigarn i forskjellige farger, en nål og et mønster som passer ditt broderiprosjekt.
 2. Velg riktig mønster: Start med et enkelt mønster hvis du er nybegynner. Gradvis kan du utfordre deg selv med mer komplekse design.
 3. Øv grunnleggende masker: Lær grunnleggende masker som løpemasker, kryssmasker og stammemasker. Disse danner grunnlaget for mange broderiprosjekter.

 

Hvilket stoff kan jeg brodere på?

I prinsippet kan du brodere på nesten alle typer stoff. Noen stoffer er imidlertid mer egnet for broderi enn andre. Bomull og lin er populære valg da de er holdbare og lar nålen gli lett gjennom stoffet. Silke og ull kan også brukes til mer delikate prosjekter. Det er viktig å velge et stoff som passer til prosjektet ditt, og som gir presise og jevne masker.

 

Hva trenger jeg å brodere?

Å ha riktig utstyr er avgjørende for et vellykket broderiprosjekt. Her er de grunnleggende verktøyene som er gode å ha din kreative skuff:

 • Broderiramme: Holder stoffet strukket og strammet under broderiet, noe som gjør det lettere å jobbe.
 • Broderigarn: Fargerike tråder i forskjellige tykkelser som brukes til å lage mønstre.
 • Nål: En brodert nål med en skarp tupp som gjør det enkelt å stikke gjennom stoffet.
 • Mønster: Et trykt eller tegnet design som du følger under broderi.
 • Markør eller blyant: For å overføre mønsteret til stoffet.

Du finner alt utstyret her på nettsiden, og hvis du leter etter teknikker du vil lære, kan du alltid besøke vår teknikkside. Les mer om våre broderiteknikker her.

 

Hva kan jeg brodere?

Mulighetene er nesten uendelige når det gjelder broderi – derfor er det alltid hyggelig å ha litt inspirasjon. Her er noen ideer du kan vurdere:

 

Besøk vårt idéunivers, hvor vi har samlet alle våre gratis broderimønstre og gratis broderioppskrifter. Her kan du definitivt la deg inspirere av kreative, morsomme og moderne broderier.

 

Hvilke sting broderer du med?

Broderimasker er byggesteinene i ethvert broderimønster eller broderioppskrift, og det er mange å velge mellom. Her er noen vanlige sting å utforske:

 • Fransk knute: En dekorativ knute som brukes til å lage små, tette punkter.
 • Flat søm: Enkel broderiteknikk der stingene ligger tett inntil hverandre og skaper volum. Bra for brodering av bokstaver.
 • Søm: Perfekt for brodering av linjer og små detaljer – også kalt baksømmer.
 • Kontursøm: Denne sømmen skaper en sterk linje som er bra for kanter eller rundt et motiv.

Hvis du vil lære å lage de forskjellige broderimaskene, har vi samlet dem alle i vårt tekniske univers her.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no