Tell ned til jul med din helt egen nisse

Har du en rampete liten husnisse som kommer på besøk i desember? Bruk nissedøren og dens (eventuelt usynlige) nisse til å fortelle historier til de yngste i familien gjennom hele desember – og skap et koselig nisselandskap rundt døren. Vår nye eksklusive nissedørpakke gir deg mange søte nisseaktiviteter. Du kan også kjøpe våre minisett, som inneholder én enkel og morsom aktivitet, eller jakte på flere nisselignende ideer på nettsiden vår. Nedtellingen til jul bidrar til å gjøre ventetiden lettere for barna, og det er mange morsomme og søte aktiviteter og rampestreker fra nissene – fra å henge opp klesvasken til å bygge en snømann og male et selvportrett. Over natten kan nissen plutselig ha fått en hage med trillebår, hagestol, paddehatt og grantrær – eller kanskje et doskur eller en ny veranda.

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Barn elsker nissedøren og nissens morsomme og magiske juleunivers. Nå er det enda flere sett tilgjengelig for å gjøre den lange ventetiden frem til jul enda morsommere. Hva slags narrestrek finner nissen på i dag?

Barn elsker nissedøren og nissens morsomme og magiske juleunivers. Nå er det enda flere sett tilgjengelig for å gjøre den lange ventetiden frem til jul enda morsommere. Hva slags narrestrek finner nissen på i dag?

På jakt etter inspirasjon?

På jakt etter inspirasjon?

Se våre kreative sett

Våre sett gir deg alt du trenger – inkludert alle produkter, guider, videoer og mer.

Våre sett gir deg alt du trenger – inkludert alle produkter, guider, videoer og mer.

Se alle nissedørproduktene

Mange ideer

Gjør ventetiden til jul enda bedre med masse nissestreker. Finn inspirasjon fra alle våre ideer til nissedøren.

Mange ideer

Gjør ventetiden til jul enda bedre med masse nissestreker. Finn inspirasjon fra alle våre ideer til nissedøren.

Se våre nyeste ideer

Julenissen flytter inn

Med en alvedør får du besøk av den søteste, koseligste og mest frekke desembergjesten – julealven. Det er ikke bare underholdende for hele familien – det er også en aktivitet fullpakket med muligheter for håndverk. Når døren er satt opp, kan du skape ditt eget lille julelandskap foran – komplett med små juletrær, julepost og julegaver. Du kan fortsette å legge til ting mens du går, slik at barna kan se eventyrlandet vokse og vokse.Du kan for eksempel la alven gjøre søte, små alveoppgaver – den kan bake, vaske klær eller bygge en snømann. Men en ekte julealv kan også være rampete og elsker å leke tøys i hjemmet. For eksempel kan ting gå tapt, melk kan bli blå og kjeks kan bli mystisk spist. Alt kan skje når alven flytter inn.

Prøver du vår alvedør, kan du også oppleve gleden ved å ha en alv hjemme hos deg selv. Vårt Craft Kit inneholder alt du trenger – fra materialer til instruksjoner og inspirasjon. Etterpå kan du supplere med våre Mini Craft Kits, som er fylt med små alveaktiviteter. De kan gjøre nedtellingen til jul ekstra koselig. Les mer om dette nedenfor.

 

Nedtelling til jul

Selv om det er desember, kan førjulstiden føles lang - spesielt for de yngste i familien. Heldigvis kan du gjøre det litt enklere med mange alveaktiviteter. En dag bygger nissen kanskje en taustige – og en annen dag baker den  julekaker. Plutselig kan barna nesten ikke vente med å komme seg ut av sengen om morgenen  - og finne ut hva alven har holdt på med mens de sov. De daglige alveaktivitetene og de harmløse rampestrekene gir barna den perfekte nedtellingen til jul  - og slår både julekalenderen og adventslyset for å fange interessen deres.

Hvis du trenger inspirasjon til de små alvenes aktiviteter, kan du prøve våre Mini Craft Kits. Hvert sett har alt du trenger  - inkludert produkter, instruksjoner og videoer. Du kan for eksempel få din egen til å se ut som:

Du kan også gå på jakt etter julegaveforslag på hjemmesiden vår – vi har samlet en rekke ulike ideer i vårt kreative univers. Finn ideene du liker og la den koselige nedtellingen begynne.

 

En koselig tradisjon for barn

Spesielt barn elsker å bli besøkt av alven i desember – det fremmer fantasi og empati, og bidrar til å gjøre julen ekstra koselig. Du kan sitte foran alvedøren og fortelle søte julehistorier om den rampete skapningen og dens fortryllende univers – eller du kan lage rispudding og legge ut en liten skål til alven. Kanskje kommer alven til å legge igjen en liten gave hvis barna har vært spesielt søte. Små aktiviteter som disse er moro for familiens yngste medlemmer – som vet at de kanskje blir en årlig juletradisjon som dere gjør sammen.

 

Inspirasjon til alvedrømmer

Ifølge en eldgammel leie er alven en overnaturlig skapning kjent for sine magiske krefter – for eksempel evnen til å forutsi årets avling. I dag er alven mer forbundet med moro, trøbbel og ufarlige rampestreker. I tiden frem mot jul fylles dagene raskt med nive rampestreker – fordi barn elsker å se hva alven har kommet med. Hvis du leter etter inspirasjon, har vi samlet noen harmløse og morsomme alvemisforståelser du kan prøve:

  • Alven har lekt med toalettpapiret: Knytt husholdningsartikler til toalettpapiret, som fjernkontrollen til TV-en, leker eller sko.
  • Alven har skiftet lyspærene: Bytt ut lyspærene på barnerommet med røde og grønne pærer som lyser opp rommet i festlige julefarger.
  • Alven har farget melkeblå: Drypp blå konditorfarge på melken og overrask barna ved frokostbordet.
  • Alven har vært i melet: Dryss mel på bordet eller gulvet og lag små fotavtrykk med lekeskoen til en liten dukke eller en teddybjørn.

Vi håper at disse alvenes rampestreker har gitt deg litt inspirasjon – og hjulpet deg med å tenke på dine egne rampete aktiviteter.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no