Skap julestemning med papirdekorasjoner

Gleder du deg også til å lage vakker julepynt til høytiden? Vakre kongler, røde julehjerter, søte engler og vakre julestjerner pynter juletreet og sprer juleglede i hjemmet. Det finnes knapt noe mer koselig enn en dag der du pynter julepapiret og hele bordet er dekket av vakkert papir i glade festlige farger. Du kan bruke våre kreative sett som er fulle av flott papir og alt annet du trenger til å pakke inn julepynt, eller du kan kjøpe våre nye, store julesett med materialer til å lage julens fineste kongler.

Spre juleglede i hjemmet med flotte julestjerner, vakre kongler og søte engler.

Det er enkelt å lage klassiske juledekorasjoner av papir

Alle produkter til å lage julepynt av papir med

Mange ideer


Elsker du å lage klassiske juledekorasjoner av papir? Bli inspirert av våre ideer og gled deg til hyggelige stunder med julepapir, saks og lim.

Se våre nyeste ideer

Gleden ved juledekorasjoner

Julen handler om røde hjerter, klassiske papirkjegler og lange girlandere i sterke sesongfarger. Hjemmelagde papirdekorasjoner er en evig klassiker som du kan vende tilbake til år etter år – og som du enkelt kan lage selv. Det er enklere enn du tror med pakkene våre. Prøv for eksempel vår papppakke og få alt du trenger for å skape en festlig atmosfære med utstansede juledekorasjoner i papir-inkludert materialer, maler og inspirasjon. Eller prøv en kreativ miks fra utvalget vårt – det er fylt med papir i forskjellige farger og mønstre – og bruk bildene som følger med sortimentet vårt som inspirasjon. Uansett hvilken pakke du velger, er du garantert masse julepynt – både de som kan henges på treet og de som kan pynte vinduskarmen. Finn de ulike pakkene våre her.

Trenger du mer inspirasjon, kan du alltids besøke vårt juleunivers, der du finner massevis av ideer til julepynt i papir.

 

Inspirasjon til julepynt

Papir er superenkelt å jobbe med-du kan klippe det, lime det og brette det sammen-og du kan til og med få det i et vell av farger og mønstre. Derfor er papir også det mest populære materialet når man skal lage julepynt.

Visste du for eksempel at du kan lage juledekorasjoner av crêpe-papir? Crêpe-papir er en stor hit overalt og er utrolig fleksibelt å jobbe med. Du kan for eksempel lage den søteste mistelteinen - og ikke minst en flott adventskrans av crêpe-papir. Begge er flotte juledekorasjoner – du kan plassere mistelteinen i døråpningen mens adventskransen henger over festbordet – og når julen er over, kan du oppbevare dem til neste jul.

Kanskje vil du heller lage juledekorasjoner som ikke krever for mye innsats? Da er disse julelysene i papir det perfekte prosjektet for deg. Ta papiret og klipp ut to like biter av hver form og farge. Lim dem deretter sammen med Sticky Base rundt en gulltråd for å skape de vakreste lysene til juletreet eller vinduskarmen. Tilsett litt glitterlim på enden, så får du julelys som glitrer i dårlig lys.

Selvsagt har vi ikke glemt alle de tidløse juledekorasjonene som er klassikere å henge fra juletreet – tenk hjerter, kongler, stjerner og papirtønner. Vi har samlet noen av favorittene slik at du kan bli inspirert av noen utprøvde klassikere – prøv å lage:

Det er hjemmelaget julepynt som denne som setter scenen for en koselig desember – så det handler bare om å lage mange av dem. Du kan følge våre ideer nøye og velge klassiske julefarger – men du kan også eksperimentere med friske, moderne toner og fantasifulle uttrykk. Sørg for at du velger den stilen du liker best og gjør julepynten magisk. 

Trenger du mer inspirasjon, kan du også besøke vårt juleunivers, der alle våre ideer til juledekorasjoner er samlet. 

 

Lag julepynt med hele familien

Julen er årstiden for å samle familien rundt det store bordet og lage lange juledekorasjoner med papirutklipp – det er både morsomt og koselig, og barna elsker å være med. Barna kan for eksempel lage lange girlandere og søte engler med vinger - mens de voksne vever julehjerter og bretter julestjerner med vevde papirstrimler. Før du vet ordet av det, har du et bredt utvalg av julepynt til juletreet, festbordet og barnerommet. Men før du begynner å klippe kan du skape den rette stemningen – tenn stearinlysene og skru opp julemusikken, så er du klar for en koselig juledag hjemme.  

Finn masse inspirasjon til den store juledagen under kategorien hjemmelaget julepynt.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no