Pynt deg med vakre perler

Har du også forelsket deg i alle de vakre perlesmykkene som er til salg i motebutikkene akkurat nå? Det er enkelt å lage dine egne perleøredobber, halskjeder og armbånd – i de fargene du liker best. Du kan bruke glassperler, rocaiperler, plastperler og ferskvannsperler – alle typer perler er tillatt når du lager smykker. Miks og match som du vil for å lage dine egne unike perlesmykker – og fang opp aktuelle trender og stemninger. Hvis du er nybegynner eller ønsker å lære en ny teknikk, kan du starte med et av våre Start DIY Kits eller Mini DIY Kits, der du får alle materialene, ideene og instruksjonene du trenger for å lage dine egne vakre smykker raskt og enkelt. Vi har Start DIY Kits og Mini DIY Kits med både klassiske perler og perler i trendy farger – mens for yngre barn har vi mange nye ideer til flotte perlesmykker som de enkelt kan lage selv.

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Personlige smykker med små ord og navn er fortsatt populære. Smykkene skal ikke være for perfekte. Den hjemmelagde gjør-det-selv-stilen er det som gjelder akkurat nå.

Personlige smykker med små ord og navn er fortsatt populære. Smykkene skal ikke være for perfekte. Den hjemmelagde gjør-det-selv-stilen er det som gjelder akkurat nå.

På jakt etter inspirasjon til unike smykker?

På jakt etter inspirasjon til unike smykker?

Er du nybegynner?

Hvis du ikke har prøvd å lage perlesmykker før, kan du kjøpe et av våre Start DIY Kits.

Skann QR-koden og finn videoer som veileder deg gjennom prosessen og lærer deg ulike teknikker. Dette sikrer at du alltid får et godt sluttresultat.

Se våre kreative sett

Lag enkelt mange perlesmykker. Våre sett gir deg alt du trenger – inkludert alle produkter, guider, videoer og mer.

Lag enkelt mange perlesmykker. Våre sett gir deg alt du trenger – inkludert alle produkter, guider, videoer og mer.

Vil du mikse og matche for å lage dine egne unike smykker?

Vi har massevis av sett, perler og annet smykketilbehør, slik at du kan designe dine nye favorittsmykker.

Personlige smykker med krystaller og glassperler

Personlige smykker med krystaller og glassperler

Se alle smykkeperlene

Se mer >

Se alt utstyr til smykkeproduksjon

Se mer >

Alle smykketeknikker

Se mer >

Se våre nyeste ideer

Lag dine egne smykker

Har du blitt trukket mot alle de fine smykkene som ser ut til å være overalt akkurat nå? Du kan enkelt lage dine egne - både de klassiske perlestilene og de i friske, moderne farger. Alt er mulig når du designer dine egne halskjeder, øredobber og armbånd. Du kan lage unike smykker som matcher personligheten din-eller du kan prøve å lage noen av de designene som er så trendy akkurat nå. Med andre ord er de kreative mulighetene uendelige når det gjelder smykker. Trenger du fortsatt litt inspirasjon, har vi et univers av ideer med massevis av smykkedesign - her finner du alltid inspirasjon til ditt neste smykkesett.

 

Perlesmykker

Perlesmykker er en stor hit akkurat nå, men visste du at du enkelt kan lage mange av disse moteriktige designene selv? Det er ikke vanskelig – når du har mestret teknikkene, kan du lage ditt eget smykkesett med de vakreste armbåndene, halskjedene og øreringene, laget av perler. Du kan kombinere alle fargene og materialene du liker – f.eks. grønne, gjennomsiktige glassperler og naturlige treperler. Uansett hvilken miks du velger, kan du lage et helt unikt smykkesett til smykkeskrinet ditt.

La deg for eksempel inspirere av disse smykkeideene:

Du kan også prøve å lage fargerike og populære fruktsmykker. De er søte, kreative og gir ethvert antrekk et friskt preg. Lag for eksempel armbånd med sitroner og kirsebær, eller øreringer med kirsebær laget av rokaillefrøperler.

Besøk vårt univers av ideer og finn masse inspirasjon til dine perlesmykker – fra bl.a.halskjeder og armbånd til de fineste perleøredobbene.

 

Perler til smykker

Perler er like smykker – fra halskjeder til armbånd og øreringer. Men hva slags perler bør du velge når du lager dine egne gjør-det-selv-smykker? Vi har et stort utvalg med mange forskjellige typer, så det kan være vanskelig å vite hvilke du skal velge. Hvis du drømmer om et smykkesett i delikate, myke farger, kan du ikke ta feil med ferskvannsperler - hvis du leter etter fargerike smykker, vil rokaillefrøperler eller voksperler være en perfekt match. Det viktigste er at du ser etter perler som passer til størrelsen på prosjektet ditt – og som du synes er attraktive. Heldigvis trenger du ikke å nøye deg med bare én type perle. Du kan naturligvis også blande to eller flere typer perler for å skape din helt egen look.

Oppdag vårt store utvalg av perler som du kan bruke til å lage smykker med. Her finner du treperler, glassperler, voksperler, rokaillefrøperler, ferskvannsperler og formede perler.

 

Smykkeproduksjon for nybegynnere og mer avanserte håndverkere

Det kan se litt komplisert ut, men smykkeproduksjon er faktisk enklere enn du tror – spesielt hvis du kjøper et av våre Craft Kits. Med våre Starter Craft Kits får du den perfekte starten på ditt smykkeeventyr. Den gir deg all veiledning og alle materialene du trenger. Dette gjør det utrolig enkelt å lykkes med hjemmelagde smykker – spesielt hvis du er nybegynner. Etterpå kan du utvide med våre mindre sett – som vi kaller Mini Craft Kits. Du kan for eksempel lage øreringer, halskjeder, armbånd og ringer – og du kan lage dem med perler, garn, strikk og mye mer.

Se alle våre smykkesett her-så blir det mye enklere å lage smykker til din nye favoritthobby.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no