Personlige smykker med krystaller og glassperler

Vi elsker å mikse og matche smykker – det er en stor sjanse for at du har smykker med både rocaiperler og ferskvannsperler i smykkeskrinet.
Vakre edelstener og krystaller, delikate glassperler og håndlagde leireperler finnes også i de lekne, fargerike smykkestilene som for tiden er populære. Smykkene vi bruker reflekterer vår personlighet, og dine nye favorittsmykker bør ikke være for perfekte – så du kan bare mikse perlene slik du vil. Denne siden inneholder masse inspirasjon til smykker som du enkelt kan lage selv – og ikke glem våre trendy smykkesett med krystaller som symboliserer styrke og energi, ro og harmoni.

 

Jewellery
Crystals
Krystaller

Se mer >
Beads
Glassperler

Se mer >

Lag unike perler og anheng i smykkeleire

Smykkesett med ekte krystaller

Krystaller gir oss en følelse av styrke og balanse i livet. Våre sett leveres også med et lite kort som forklarer betydningen av krystallene.

Se alle settene nedenfor

Smykkesett med ekte krystaller

Krystaller gir oss en følelse av styrke og balanse i livet. Våre sett leveres også med et lite kort som forklarer betydningen av krystallene.

Lag unike perler og anheng i smykkeleire

Se vår Creativity in a Box og nyheter

Se vår Creativity in a Box og nyheter

Knyt smykker i makramé

Mini DIY Kit Makramè-øreringer

Se mer

Mini DIY Kit Makramè-armbånd

Se mer

Friske, fargerike smykker

Se mer

Knyt smykker i makramé

Friske, fargerike smykker

Se mer

Se alle smykkeperlene

Se mer >

Se alt utstyr til smykkeproduksjon

Se mer >

Alle smykketeknikker

Se mer >

Se våre nyeste ideer

Se våre nyeste ideer

Ditt kreative smykkeunivers

Drømmer du om å designe dine egne smykker? Da har du kommet til rett sted. Vår smykkeside er fylt med produkter og ideer som gir deg masse inspirasjon til ditt neste smykkeprosjekt. Finn for eksempel vår nyeste Creativity in a Box, og prøv de forskjellige smykkeprosjektene for halskjeder, øredobber og armbånd. Kanskje finner du en helt ny favoritt til smykkeskrinet.

 

Den store, nye smykketrenden

Personlige smykker har blitt den store, nye smykketrenden – og den har tatt verden med storm. I dag velger folk i større grad å skape sine egne smykker, fremfor å kjøpe dem i butikken. Følger du med på sosiale medier som Instagram, Pinterest og TikTok, har du sikkert sett den samme trenden. Her deler flere og flere sine egne DIY-smykker, som kan inspirere andre – for eksempel smykker laget av ferskvannsperler, smykker med ekte krystaller og smykker formet av wire. Denne nye trenden har fått folk til å omfavne sin kreative side og skape smykker som gjenspeiler deres personlige stil. Skal du også være med på bølgen?

 

Perlesmykker

Perlesmykker er fortsatt en hit, og hvis du vil, kan du bruke både rocaiperler, glassperler, ferskvannsperler og motivperler. Bland gjerne flere forskjellige slag – i det designet og de fargene som du liker aller best. De klassiske, hvite perlene kan gi et enkelt og elegant uttrykk, men du kan gjerne blande dem med morsomme figurperler hvis du ønsker et mer lekent uttrykk. Det er også superpopulært å lage vennskapsarmbånd av perler eller perlehalskjeder, hvor du staver navnet ditt med bokstavperler. På denne måten er det mange muligheter for å skape unike, fargerike perlesmykker – både perlearmbånd, perlehalskjeder og perleøreringer.

 

Smykker med krystaller

Det har blitt utrolig populært å lage sine egne smykker med ekte krystaller – og det er flere grunner til å hoppe med på bølgen. Krystaller er kjent for sin naturlige skjønnhet og unike egenskaper. Det sies at krystaller har helbredende krefter og gir positive energier som ro, balanse og kraft. Ved å lage dine egne smykker med ekte krystaller får du muligheten til å velge akkurat de steinene som tiltaler deg mest, og som du føler en forbindelse til. Prøv for eksempel de mer kjente krystallene som rosekvarts, tigerøye og ametyst.

 

Wiresmykker

Mange lager også wiresmykker, som er smykker formet av smykkevire. Denne økende populariteten skyldes flere avgjørende faktorer. For det første gir smykkevire deg muligheten til å uttrykke din kreativitet på en håndgripelig måte. Ved å bøye viren i forskjellige former – for eksempel spiraler eller sløyfer – kan du skape øredobber og halskjeder som skiller seg ut og som gjenspeiler din individuelle stil og personlighet. En annen fordel med smykkevire er dens holdbarhet og fleksibilitet. Du kan lett forme viren og justere den slik at den passer perfekt til din visjon. Hvis du vil, kan du gjøre dine wiresmykker ekstra elegante ved å legge til små ferskvannsperler eller fine perlemor-voksperler.

 

Smykker av polymerleire

Med fin polymerleire er det lett som en lek å forme de mest fortryllende smykkeanhengene – derfor kaller vi det også for smykkeleire. Den myke konsistensen gjør det enkelt å arbeide med, selv for nybegynnere, og mulighetene er uendelige. Prøv for eksempel med blomster, geometriske mønstre eller noe helt annet. Du kan også velge mellom flere forskjellige farger – så hvis du har lyst, kan du skape unike nyanser til dine øredobber, halskjeder og armbånd. Og la oss ikke glemme holdbarheten! Når smykkene dine er herdet i ovnen, er de sterke og langtidsholdbare, så du kan nyte dem i mange år fremover.

 

Hvorfor skal du velge Creativity in a Box?

Når du kjøper en Creativity in a Box til smykker, får du ditt helt eget smykkeprosjekt å fordype deg i. Den inneholder alt du trenger for å komme i gang med å lage dine egne smykker. Alle materialer og verktøy er inkludert, noe som gjør prosessen superenkel. Du trenger ikke lete etter forskjellige smykkekomponenter eller perler - alt er nemlig rett ved hånden.

 

Den meditative smykkeprosessen

Å skape smykker er en aktivitet som kan være utrolig avslappende og terapeutisk på flere måter. Det krever ofte en viss grad av konsentrasjon og fokus å arbeide med de små perlene og materialene. Denne konsentrasjonen kan fungere som en form for mindfulness, hvor du slipper tankene omkring hverdagens bekymringer og stressfaktorer, og i stedet fordype deg i den kreative prosessen. Dessuten er det å skape smykker en morsom og meningsfull aktivitet som kan gi en følelse av formål og tilfredsstillelse. Når man ser det ferdige resultatet av sitt arbeid, føles det fantastisk å ha skapt noe vakkert og unikt med sine egne hender. Det styrker selvtilliten og humøret, noe som igjen hjelper med å redusere stress og angst.

 

Skap felles smykkeglede

Selv om smykkelaging ofte betraktes som en kreativ soloaktivitet, er det også en fantastisk fellesaktivitet som du kan dele med familie og venner. Å skape smykker sammen med andre legger til en ekstra dimensjon av glede og samhørighet. Så hvis du vil, kan du vurdere å planlegge en felles smykkedag for dem du er glad i. Du kan også bruke det til spesielle begivenheter som bursdager eller teambuilding-arrangementer på arbeidsplassen. Dette gir muligheten til å lære av hverandre. Kanskje har noen en spesiell teknikk for å binde knuter eller en unik måte å kombinere farger på. Ved å dele kunnskap og erfaringer kan gruppen som helhet bli bedre og inspirere hverandre til å prøve nye smykkedesign.

Betaling


Levering

  • Frakt kun fra 59 kr.
  • Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
  • Levering er 2-4 virkedager.

    Sikker Ehandel

    • 30 dagers utvidet returrett
    Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no