Kreative sommeraktiviteter for voksne

Sommerferien betyr tid til egenpleie, kvalitetstid med familie og venner og å fordype seg i prosjekter vi ikke alltid har tid til ellers. Hvis du er på utkikk etter kreativ inspirasjon til sommerferien, har vi mange spennende DIY Kit som du kan nyte alene eller sammen med dine kjære - uansett vær eller sommerplaner. Ta med deg våre DIY Kit til en solfylt strand, et hotell i byen, en campingvogn, under en paraply i hagen eller pakk dem i vesken til ferieturen - eller finn fram våre kreative sett når det begynner å regne på hytta. Settene våre kommer med alle materialene og instruksjonene du trenger til aktiviteten, og du kan glede deg til en velfortjent pause med en spennende ny hobby. Kreativ fordypning gir en følelse av glede og en positiv utfordring for hjernen, mye herlig egentid eller kvalitetstid med de du er glad i. Ta en titt på alle våre spennende DIY Kit her i nettbutikken, du kan finne kreative innendørsaktiviteter og masse inspirasjon til håndarbeid og andre kreative prosjekter, slik at du enkelt kan være kreativ alene eller sammen med familie og venner. 

Kreative aktiviteter til sommeren

Se flere sommeraktiviteter

Personlige smykker

Ekte krystaller og vakre, fargerike glassperler >

Modellering og støping

Organiske former og tidens hotteste fargetrender >

Kreativ lek med garn

Trendy garn og morsomme teknikker >

Mange kreative ideer til sommeren

Siste trender

På jakt etter ny kreativ inspirasjon? Vi har samlet alle slags trendy ideer til deg.

Siste trender

På jakt etter ny kreativ inspirasjon? Vi har samlet alle slags trendy ideer til deg.

Sommerkreasjoner for voksne

Vet du heller ikke hva du skal gjøre i sommerferien? Ta en titt her. Når ferien treffer i juli og august, er det god tid til å være kreativ. Derfor har vi samlet de beste sommeraktivitetene for kreative voksne her. Du kan hekle, støpe ditt eget hjemmedekor - eller lage fine smykker med perler. Alt du trenger er et DIY kit. Vi har mange forskjellige du kan velge mellom – og de er superenkle å ta med på reisen. Ta dem med til f.eks. sommerhuset, på bilferie – eller på hotellet. Uansett hva ferieplanene dine er, kan du være kreativ.

 

Innendørsaktiviteter for sommerferien

Sommerveret er kjent for å være uforutsigbart. Det ene øyeblikket skinner solen – og det neste øyeblikket regner det. Det kan derfor være lurt å planlegge aktiviteter som også kan gjøres innendørs. Hvis du elsker å være kreativ, er det heldigvis mange muligheter – se bare her:

 

Lag dine egne smykker

Når regnet siler ned utenfor, er det å lage egne smykker en hyggelig måte å være kreativ på. Fargerike perlesmykker er sommerens store hit – og det er derfor opplagt å bruke sommermånedene på å lage halskjeder, øredobber og armbånd i alle regnbuens farger. Det høres kanskje vanskelig ut, men smykkelaging er faktisk enklere enn du tror. Du kan kjøpe perler og smykkelåser individuelt, men den enkleste løsningen er å bruke våre smykkekit. Her følger både materialer og veiledning med. Se alle våre smykkeideer her.

 

Lag vakre sommerblomster i kreppapir

Kreppapirblomster – også kalt papirblomster – er ekstra populære i juni, juli og august. De gir masse farge til innredningen, og i motsetning til friske blomster varer de år etter år. Hvis du har lyst, kan du lage dine egne evighetsblomster. Det er en avslappende aktivitet som du kan gjøre både i sommerhuset eller hjemme når været er dårlig. Du kan virkelig fordype deg i prosessen, og etterpå kan du arrangere de ferdige blomstene i en vakker, fargerik bukett. Prøv å lage fine sommerblomster som roser, liljer, cosmos og valmuer. Se alle våre kreppapirblomster her – eller velg et av våre DIY kit der både materialer og veiledning følger med.

 

Lag ditt eget boliginteriør

Har du mye egentid i sommerferien, kan du skjemme deg bort med deilig nytt boliginteriør. Du kan kjøpe det meste i butikkene, men du kan også støpe ditt eget i resin. Det er gøy, kreativt – og støpeprosessen er enklere enn du tror. Du kan raskt lage de fineste tingene til hjemmet ditt, som flotte lysestaker og fine brett. Hvis du heller vil jobbe med selvherdende leire, kan du også lage vakre fat til smykker og pynteting. Uansett hva du velger, inviterer begge aktivitetene til både ro og fordypning – mange opplever også en avstressende effekt. Derfor er modellering og støping den perfekte ferieaktiviteten. Er sommerværet grått, kan det være en koselig innendørsaktivitet i sommerhuset.

 

Lag papirkunst til veggen

Hvis du – som mange andre - prøver å redusere skjermbruken i ferien, kan papirkunst være den helt riktige løsningen. Når du skjærer, klipper og folder papiret, krever det full fordypning. Papirkunst er derfor en supergod aktivitet hvis du ønsker kreativ egenpleie. Når du er ferdig, har du de vakreste kunstverkene til veggen. Bruk dem som blikkfang på bildeveggen – eller til innredningen i sommerhuset.

 

Avslappende håndarbeid

Sommerferien er rett rundt hjørnet, og hvis du leter etter en hyggelig og avslappende måte å tilbringe tiden på, er håndarbeid det perfekte valget. Hvis du er en hekle- eller strikkeentusiast, kan du bruke sommermånedene til å utforske disse spennende prosjektene:

 

Hekle din egen bøllehatt

Bøllehatten er den ultimate sommerhatten. Den er trendy, behagelig og passer til mange sommerantrekk. Så hvis du har lyst, kan du hekle din helt egen bøllehatt i tykt garn. Alt du trenger er vårt DIY kit for hekling. Her får du alle materialene du trenger – og når du er ferdig, har du den perfekte hatten for strandturer, festivaler og shoppingturer.

 

Knytt din egen strandveske

Er du lei av å bruke den samme gamle strandvesken? Hvorfor ikke lage din egen. Ved hjelp av knytningsteknikken, macramé, kan du lage en stilig og holdbar strandveske som passer perfekt til din personlige stil. Fyll den med solbriller, solkrem og deilige snacks, og ta den med på sommerens mange strandturer.

 

Fint broderi på clutch

Hvis du foretrekker broderi, kan du pynte opp en enkel clutch med fine detaljer. Broder små sommerfugler på den og skap en unik veske som passer perfekt til sommerens fester. Samtidig er broderi en rolig aktivitet som lett kan nytes i skyggen på terrassen.

 

Enkel feriekos med DIY kit

Har du noensinne ønsket å ta med din egen kreative moro på ferie? Med DIY kit er det nå superenkelt! Enten du er hjemme, i sommerhuset eller på en spennende utenlandsreise, kan du lage dine egne små mesterverk. La oss se på hvorfor DIY kit er så fantastiske for ferien:

 

Enkle å ta med

DIY kit kan enkelt pakkes ned i kofferten eller vesken din. De tar ikke mye plass, så du kan ha dem med deg overalt. Så uansett om du er på hotellrommet eller nyter sommerhuslivet, er det alltid plass til moro og kreativitet.

 

Mangfoldighet av muligheter

DIY kit finnes i alle former og størrelser. Du kan velge mellom smykker, hekling, broderi eller til og med lage ditt eget hjemmedekor. Det er noe for enhver smak, og du kan alltid finne noe som passer til interessene dine.

 

Avslappende egenpleie

Å skape noe med hendene dine kan være utrolig avslappende. Det er som terapi som hjelper med å lette stress og gir deg tid til å koble av. Uansett om du er på stranden eller hjemme i sofaen, kan DIY kit bringe ro til ferien din.

 

Tidsfordriv under reisen

Lange reiser kan være litt kjedelige, men med et DIY kit kan du forvandle ventetiden til kreativ meg-tid. Uansett om du er i bilen, på flyet eller i toget, kan du skape noe unikt og gjøre reisen mer underholdende.

 

Så neste gang du drar på ferie, kan du vurdere å pakke med deg et lite DIY kit. Det vil gi deg timer med fordypning og kreativitet. Så velg din favorittaktivitet og kom i gang med å skape dine egne unike kunstverk.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no