Kreativ sommermoro for barn

Solskinn og sommerferie betyr masse kreativ sommermoro for barna. Her i nettbutikken finner du kreative produkter og ideer som gjør sommeren enda morsommere og mer kreativ. Ta med deg de mange kreative settene og produktene våre på sommerferien. De er perfekt for lange kjøreturer, til en pause fra bassenget eller når man har det gøy utenfor sommerhuset. Våre sett garanterer timer med kreative sommeraktiviteter. Du kan glede deg til å tegne med kjempestore kritt på fortauet, sy morsomme filtmonstre, forvandle steiner til søte sjøskapninger, male deilig iskrem og kaker, og ikke glem vår bestselgende Silk Clay®, som du kan forme til alt fra lekemat til lekekjøkkenet ditt, til søte dyr og skremmende monstre - og mye, mye mer. Kos deg med kreativ sommermoro for barna.

Ta med deg kreative sett på sommerferien

Se våre nyeste sommerideer

Kreative bokser og kits til barn

Se våre nyeste sommerideer

Kreative bokser og kits til barn

Massevis av kreative produkter til sommeren

Mange kreative ideer til sommeren

Morsomme monstre og søtsaker

Se alle våre kreative produkter

Morsomme monstre og søtsaker

Se alle våre kreative produkter

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreative aktiviteter for barnas sommerferie

Sommerferien er her, og det er tid for å pakke bilen og dra ut på eventyr. Enten dere reiser til et koselig sommerhus, planlegger en spennende biltur eller prøver campinglivet, er det alltid rom for kreative sommeraktiviteter. Med våre DIY Kit kan du ta kreativiteten med overalt – og du vil garantert finne noe som passer for hele familien. Barna kan for eksempel male på steiner med tusjer – og hvis du har eldre skolebarn, er det perfekt med sett for å lage smykker selv.

Utforsk vårt store utvalg av kit for sommerferien, og velg de kreative prosjektene som passer best for barnas alder. Husk at du kan finne anbefalt alder og nivå på hvert . Du kan også finne enkelte produkter som barna elsker – og som alltid bør ligge i hobbykassen hjemme eller på sommerhuset. Her kan vi nevne vårt glitter clay, våre kreative tusjer eller våre populære klassikere, Silk Clay og Foam Clay. Disse produktene er super fleksible – enkle for barn å bruke – og perfekte for sommerens ulike kreative prosjekter.

 

Morsomme innendørsaktiviteter

Du kjenner sikkert til det. Barna har fått sommerferie, men værmeldingen viser regnbyger og gråvær. Været skal imidlertid ikke være noen hindring. Vi har samlet de beste sommeraktivitetene for barn som enkelt kan gjøres innendørs. Aktivitetene er morsomme, kreative og hyggelige – og alt dere trenger er et DIY Kit fra cchobby:

 

 • Enkle smykkelaging med massevis av sommerfarger

  Perlesmykker er en enkel og morsom måte å tilbringe tiden på i sommerferien. Så når dine eldre skolebarn har fri fra skolen, er dette en aktivitet du kan vurdere. Velg mellom flere av våre smykkesett, der både materialer og veiledning følger med. De kan lage de fineste perlehalskjedene og perlearmbåndene – og de kan fritt kombinere farger og former som de liker best. Resultatet blir personlige smykker som barna kan bruke hele sommeren.

 

 • Morsomme figurer med modellering

  De fleste barn elsker å forme og modellere – og derfor er det også en populær aktivitet for sommerferien. Vanligvis bruker dere sikkert selvherdende leire når barna skal modellere, men vi anbefaler alltid vår Silk Clay og Foam Clay. Begge materialene er selvherdende – de herder på bare noen få timer. Sammenlignet med tradisjonell leire, er de mer tørre i konsistensen. Så når barna bruker det, smitter det verken av eller søler. Det er derfor veldig enkelt å rydde etterpå. Men det beste er at det er veldig enkelt for barn å jobbe med. De kan forme morsomme fantasifigurer, frukt og kaker – eller fine nøkkelringer til skolesekken.

  Finn vårt store utvalg av Foam Clay og Silk Clay her. Materialene kommer i mange herlige farger og i praktiske, runde plastbokser. Du kan også prøve våre ulike sett for modellering, som inneholder alt barna trenger.

 

 • Fine tegninger med tusjer

  Hvis barna elsker å tegne, kan det være en opplagt innendørs aktivitet når sommerværet er dårlig. Hvis dere vil, kan temaet være sommermotiver, slik at barna for eksempel kan tegne blomster, strender eller store is. Prøv for eksempel vårt søte tegnesett, der barna kan lære å tegne vafler, brusis og deilige kaker i massevis av farger. Det er supergøy – og det utvikler også flere av barnas ferdigheter. Når barn tegner eller fargelegger, styrker de for eksempel finmotorikken – og lærer mer om former og farger.

 

 • Dekorer tote bags og penalhus

  Hvis du trenger mer inspirasjon til kreative innendørsaktiviteter, er tekstildekorasjon en sikker vinner. Det er gøy for barna å skape sine egne uttrykk med tusjer og klistremerker. Begge deler er designet spesielt for tekstiler, slik at de gir best mulig resultat. Du kan kjøpe tekstiltusjer og klistremerker individuelt på nettsiden vår – eller prøve et DIY Kit for tekstildekorasjon, som inneholder alle materialene man trenger. Med kittet kan barna for eksempel lage et kult penalhus eller søt tote bag med flotte sommermotiver.

 

Uansett hvilke aktiviteter barna og du kaster dere ut i, er det masse fantastiske opplevelser i vente, og barna får sjansen til å utfolde sin kreativitet og kanskje oppdage nye, spennende måter å bruke hendene på. De ferdige kreasjonene egner seg godt som gaver eller hyggelige ferieminner som vil bringe glede i mange år fremover.

 

Utendørs sommermoro

Når solen endelig skinner, er det tid for å være kreativ under sommersolen. Ta en dag eller to der dere slår av telefoner og nettbrett, og kast dere ut i morsomme utendørsaktiviteter som hverdagen vanligvis er for travel til. Trenger du inspirasjon, har vi samlet de beste utendørsaktivitetene for barnas kreative sommerferie her:

 

 • Mal på steiner med tusjer

  Å male på steiner har alltid vært en sann klassiker når det gjelder sommerferie med barn. Mange barn blir oppslukt av aktiviteten – og synes det er kjempegøy å forvandle steinene til morsomme figurer. Prøv for eksempel vårt DIY Kit for steindekorasjon. Her kan barna lage fine steinmonstre med tusjer og glitterleire. De bestemmer selv hvordan de rare, morsomme og farlige monstrene skal se ut – og hvis dere har lyst, kan dere også bruke unike steiner dere finner på stranden. Finn gjerne en deilig skyggefull plass utendørs, der barna kan sitte og male steinene - for eksempel under hagens store trær eller på terrassen under parasollen. Her kan de sitte i timevis mens de skaper fargerike steiner i lange baner.

 

 • Mal flisene med gatekritt

  De fleste barn elsker å tegne, og det blir bare morsommere når det skjer i sommersolen med ekstra store kritt. Med gatekritt kan barna skape store kunstverk på flisene foran huset – på fortauet – eller på lekeplassens asfalt. La dem male kjente motiver som minner dem om sommeren. Det kan være sommerfugler, regnbuer eller solen. Barna kan også skrive bokstaver og tall – eller tegne hinkeruter de kan hoppe gjennom. Det er bare fantasien som setter grenser – og når regnet vasker bort gatekrittet, kan barna begynne på nytt med nye kunstverk. Du finner vårt gatekritt her. Krittet kommer i en stor, praktisk plastbøtte med håndtak, som gjør den lett å flytte.

 

Ta med et DIY Kit på reisen

Selv om sommerferien inkluderer utenlandstur, kan du fortsatt skape kreative aktiviteter for barna mens dere er borte. Våre DIY Kit er en fantastisk løsning for ferie i utlandet. De kommer i kompakte og bærbare emballasjer som enkelt kan pakkes i bagasjen eller ryggsekken – uten å ta opp for mye plass. På den måten kan du alltid ha kreative aktiviteter for hånden uansett hvor dere er. Enten det er på stranden, i bilen eller på hotellrommet, kan du åpne ditt DIY Kit og skape kreativ underholdning enkelt og raskt. Alt du trenger er inkludert i kittet, noe som gjør det enda mer praktisk. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å finne ekstra materialer eller verktøy. Så neste gang du pakker for ferien, bør du vurdere å inkludere et eller to kit for barna.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no