Kreativ lek med garn

Garn er superpopulært og kan brukes til mange nye, kreative og trendy prosjekter. På denne siden hjelper vi deg med å komme i gang med forskjellige teknikker, inkludert dekorativ punch needle, tykk hekling og populær makramé. Finn ideer og enkle gjør-det-selv-sett for trendy bøttehatter og vesker i tykt heklet garn, vakre makramé-øreringer, praktiske mobilvesker og fine punch needle veggspeil, og kanskje trenger lille Passop et nytt halsbånd eller en ny leke.

Yarn

Se våre produkter for hekling

Se våre produkter for punch needle

Se våre produkter for makramé

DIY Kit og produkter til hekling

DIY Kit og produkter til hekling

Fordyp deg i våre kreative hekleteknikker

Fordyp deg i våre kreative hekleteknikker

DIY Kit og produkter for punch needle

DIY Kit og produkter for punch needle

Fordyp deg i våre kreative punch needle

DIY Kit til makramé

DIY Kit til makramé

Fordyp deg i våre kreative makraméteknikker

Se mer >

Macramé-kreative knuter

Se mer >

Fordyp deg i våre kreative makraméteknikker

Se mer >

Macramé-kreative knuter

Se mer >

Se våre nyeste ideer

Se våre nyeste ideer

Hekling, makramé, og punch needle er populært

Garn har blitt populært blant alle aldersgrupper – spesielt hekling, makramé, og punch needle er svært populært. Derfor har vi her på siden samlet alt for deg som elsker kreative prosjekter med garn. Siden er fylt med ideer til unike tilbehør som du kan lage selv med nål og tråd. Du kan hekle tykke luer og vesker – knytte fine makramé øredobber – og pynte speil og handlenett med punch needle. Til og med kjæledyret ditt kan bli bortskjemt med et halsbånd eller et bein du har heklet selv. Alle disse garnprosjektene er superenkle å følge hvis du bruker våre DIY kit. Hvert kit inneholder alle materialene du trenger. Samtidig får du også trinn-for-trinn veiledning som guider deg til suksess.

 

Lag din egen veske eller lue

Hvis du er nybegynner innen håndarbeid, er hekling et fantastisk sted å begynne. Hvis du vil lære alt fra bunnen av, kan du prøve våre nybegynnersett for hekling. Her lærer du grunnleggende hekleteknikker – og når du er ferdig, kan du utforske våre mange hekleideer. Lag for eksempel en heklet veske i tykt garn. Det tykke tubegarnet gir vesken et chunky, mykt utseende – og derfor passer den perfekt til en avslappet og kul hverdagstilværelse.

Hvis du leter etter flere gode nybegynnerprosjekter, kan du også hekle din egen lue. Bullehatten er den ultimate sommerhatten – og den er superenkel å lage selv hvis du bruker vårt DIY kit. Du kommer i mål med kun tre forskjellige masketyper, og når du er ferdig har du en lue som er myk og behagelig å ha på.

Se alle våre kreative ideer for hekling her.

 

Knyt kreative knuter med makramé

I tillegg til hekling kan du også prøve deg på makramé. I denne knytteteknikken bruker du knuter for å lage alt fra fine nøkkelringer til vakre veggoppheng. Makramé er gøy og kan gjøres med bomullsgarn eller andre typer garn for å gi det et naturlig utseende. Hvis du blir begeistret for knytteteknikken, har vi mange ideer du kan prøve. Lag for eksempel fine unisex armbånd som du kan mikse og matche med andre smykker – eller vakre serviettringer og glassbrikker til borddekking.

Utforsk alle våre kreative ideer med makramé her.

 

Myke tilbehør med punch needle

Hvis du elsker å være kreativ med garn, trenger du verken å kunne strikke eller hekle – du kan også bruke punch needle. Punch needle er en broderiteknikk der du bruker en helt spesiell nål. Hvis du ikke har prøvd teknikken før, kan du starte med noen av våre enkle ideer eller kit. Lag for eksempel en myk nøkkelring som kan henge på vesken din – eller en kul speilramme med organiske former. Du kan også bruke punch needle til å friske opp gamle ting. Ta for eksempel en handlenett, og fyll den med mønstre og former du elsker. Når du er ferdig, har du et unikt handlenett som du vil elske å bruke når du shopper.

Se alle våre ideer med punch needle her.

 

Gratis oppskrifter for hekling, makramé, og punch needle

Det skal være enkelt for alle å være kreative – derfor deler vi våre oppskrifter helt gratis. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, vil vi gjerne inspirere deg til å lage dine egne ting og dele dem med andre.

Hvis du leter etter nye hekleideer, kan du finne masse inspirasjon i vårt online ideunivers. Velg det hekleprosjektet du liker best, og finn både garn og heklenål frem slik at du er klar til å begynne.

Er makramé mer din stil? Vi har utviklet mange oppskrifter som guider deg gjennom kunsten å knytte snorer, slik at du kan lage vakre veggoppheng, planteholdere, vesker og mye mer. Makramé er en fantastisk måte å legge til den populære bohemstilen i hjemmet ditt.

Hvis du er nysgjerrig på punch needle-teknikken, kan vi også hjelpe deg her. Våre oppskrifter vil guide deg til å skape fantastiske verk – og du får samtidig øvd på de mest grunnleggende teknikkene.

Det beste av alt? Alle våre oppskrifter er gratis, så du trenger ikke bekymre deg for budsjettet. Ta tak i materialene dine, sett deg til rette, og la kreativiteten din blomstre. Gled deg til å lage vakre og trendy ting med garn.

 

Er håndarbeid sunt?

Det kan være sunt for deg å drive med kreativt håndarbeid med garn. Her er bare noen av fordelene:

  • Mindre stress: Hekling, for eksempel, er en aktivitet som kan hjelpe med å senke stressnivået ditt. Når du sitter stille og jobber med garnet, kan det virke beroligende og gi deg tid til å slappe av mentalt.
  • Bedre fokus: Makramé og punch needle krever en viss grad av oppmerksomhet. Du må følge mønstrene, noe som kan forbedre evnen din til å fokusere. Det kan være en god måte å distrahere deg selv fra bekymringer.
  • Moro kreativitet: Både hekling, makramé, og punch needle er kreative prosesser der du kan skape ting med hendene dine. Du trenger ikke å være ekspert for å nyte det. Å velge farger, mønstre og se prosjektene dine ta form kan gi deg mye glede.
  • Mer sosialt: Hvis du for eksempel deltar i heklegrupper eller -klubber, kan det legge til en sosial dimensjon til hobbyen din. Å dele fremgangen din og ideene dine med andre kan skape et fellesskap rundt aktiviteten.
  • Bedre fingerferdighet: Håndarbeid med garn innebærer presise bevegelser med fingrene og hendene. Dette kan forbedre finmotorikken din og koordinasjonen mellom øye og hånd.
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no