Ideer til kreativ læring og aktiviteter for barn

Gi barna en pause fra hverdagen og la dem ha det gøy med nye kreative aktiviteter. Lær barna å tegne, hekle eller sy eller hvordan de skal male eller modellere med vårt store utvalg av Start DIY Kit. Våre spennende kreative DIY Kits og Starter Kits med instruksjoner og veiledninger stimulerer barnas utvikling og konsentrasjon, samtidig som de forbedrer utholdenheten og lærer dem en morsom ny hobby. Når barna har lært en ny teknikk, kan de enkelt bygge videre på den – eller kanskje til og med prøve en spennende ny aktivitet. På denne siden finner du mange ideer til kreative aktiviteter som barn elsker og som lar dem fordype seg i en verden av fantasi – fra å tegne med tusjer og lage smykker med perler til å lære å hekle, skape med modellervoks og lage Kumihimo-armbånd samt mange andre enkle og kreative aktiviteter for barn.

Concept Image

La barna lære nye, kreative aktiviteter

Våre Start DIY Kits for barn inneholder alt materialet som trengs til aktiviteten og QR-koder til videoer som veileder barna gjennom aktivitetene og lærer dem forskjellige teknikker.

La barna lære nye, kreative aktiviteter

Våre Start DIY Kits for barn inneholder alt materialet som trengs til aktiviteten og QR-koder til videoer som veileder barna gjennom aktivitetene og lærer dem forskjellige teknikker.

Se alle start DIY Kits til barn

Se alle start DIY Kits til barn

Se våre nyeste ideer

Se våre nyeste ideer

La barna lære nye, kreative ting

Hvis du leter etter kreative aktiviteter for barn, har du kommet til rett sted. Her på siden har vi samlet alle våre Start DIY Kits, som gjør læring og kreativitet enkelt for barn. Du kan velge mellom ulike aktiviteter – alt fra smykkeproduksjon, modellering og tegning til populære håndverksaktiviteter som hekling og søm. Hvert startsett er designet slik at det er ekstra lett å lære nye teknikker. Alle materialene er inkludert i settet, og barna blir veiledet gjennom grundige instruksjoner og videoguider. Alt dette gjør det enkelt å lære en ny, kreativ hobby – uansett om du har et hus fullt av tenåringer eller mindre skolebarn.

 

Innendørs aktiviteter for barn

Å gjøre innendørs aktiviteter med barna dine er alltid koselig – spesielt i ferier, helger og høytider er det en fantastisk mulighet til å nyte tid sammen. Det er mange aktiviteter barna kan gjøre med våre Start DIY Kits. De kan fargelegge, hekle, sy – eller lage sine egne smykker av perler. Hvis du vil lære en ny hobby sammen med barna dine, kan du se våre startsett for voksne her.

 

Lag egne smykker

Hvis du har større barn i skolealderen, kan perlesmykker være midt i blinken. I vårt Start DIY Kit har vi samlet alt for fine DIY-smykker – både smykkesnor, smykkekomponenter og perler i ulike farger og former. Følg bare de enkle instruksjonene og skap armbånd og øreringer som viser personlighet og stil. Det beste med våre smykkestartsett er at barna kan lage smykker hjemme når de har lyst. Det er en morsom og avslappende aktivitet som de kan fordype seg i i timesvis.

Men smykker kan også være noe man lager sammen med andre. Søsken eller venninner kan for eksempel samles og lage de søteste armbåndene med fletteteknikken, kumihimo. De kan legge til morsomme perler med figurer eller stave hverandres navn med bokstavperler – et perfekt kreativt prosjekt for større skolebarn. Alt du trenger er vårt Start DIY Kit Kumihimo. Med det får barna alle de riktige materialene – lærer alle de viktige teknikkene – og blir kjempegode på en knytteskive.

 

Hvis du derimot har mindre skolebarn, anbefaler vi perlesmykker med elastisk snor. Prøv for eksempel vårt smykkesett for barn på 6 år+, som gjør smykkeproduksjon til en morsom og enkel aktivitet. Her har perlene ekstra store hull, som gjør det enkelt å føre snoren gjennom. På den måten kan selv de små fingrene være med. Barna styrker spesielt finmotorikken i hendene og fingrene når de lager smykker. Se vårt Start DIY Kit

 

Lær å hekle

Overrask barna dine med vårt nybegynnersett for hekling. Her kan barn helt ned til 8 år lære å hekle. Den populære håndverksaktiviteten er nemlig ikke lenger bare for voksne – barn har også godt av å hekle. Ved å hekle kan de uttrykke kreativitet gjennom farger og former – og de kan også lage unike ting som reflekterer deres personlighet. Derfor har vi satt sammen et smart heklekit som passer perfekt for nybegynnere. Settet inneholder alle materialer de trenger – både garn og heklenål – og gjennom videoer og veiledning lærer de ulike heklemasker og hekleteknikker. Når de er ferdige, har de skapt to heklede vesker i flotte pastellfarger – en skulderveske og en mobilveske.

 

Lær å tegne

Har du barn som elsker å tegne og fargelegge? Prøv vårt Start DIY Kit Fargelegging, som er perfekt for større barn med mye tegneglede. Vi har fylt settet med de beste alkoholtusjene, som er gode hvis man vil lære å fargelegge jevnt – lage fine skygger – eller lysne en farge. Tusjene vil normalt gå gjennom vanlig papir, men det medfølgende tegnepapiret er ikke et problem. Papiret er nemlig ekstra tykt, så barna kan trygt farge i vei. Hvis barna vil øve seg, kan du kjøpe papir og tusjer individuelt på nettsiden vår. Men hvis du kjøper vårt startsett, kan de øve på de forhåndsinntrykte illustrasjonene og tegneskabelonene. Hvis du vil ha tips og triks om hvordan du tegner med alkoholtusjer, kan du lese blogginnlegget vårt: Lær å tegne med alkoholbaserte tusjer.

 

Lær å modellere

Modellering er alltid populært blant barn – og vi forstår godt hvorfor. Det er både morsomt, avslappende og kreativt – og man kan bruke massevis av fantasi for å skape noe unikt med hendene. Med vårt startsett for modellering kan barn helt ned til 6 år lære å modellere med Silk Clay. De får tilgang til videoer som lærer dem hvordan de ruller, former og blander farger. Barna kan fordype seg i disse modelleringsteknikkene og skape søte figurer som deretter kan brukes til nøkkelringer og pynt. Du finner vårt Start DIY Kit Modellering her.

 

Lær å sy

Sying er slett ikke så vanskelig som mange tror. Det gamle håndverket krever både fordybelse og konsentrasjon, men faktisk kan barn helt ned til 6 år lære å sy. Hvis dine barn også vil lære det, kan vi anbefale vårt Start DIY Kit Sying. Her lærer de grunnleggende syteknikker slik at de kan skape sine egne bamser i filt.

 

Hvorfor er det viktig for barn å være kreative?

Kreativitet er veldig viktig for barn. Når barn er kreative, bruker de fantasien sin – og de blir bedre til å finne på nye ideer og løse problemer. Samtidig øker det også selvtilliten deres. Når de lager noe kreativt, føler de seg stolte og glade fordi de har laget noe selv. Kreativitet styrker også viktige ferdigheter som barna vil trenge hele livet – spesielt på skolen. De blir bedre til å tenke logisk, fordype seg og samarbeide med andre.

 

Hva kan jeg lage av kreative ting med mine barn?

Det er mange morsomme og kreative ting du kan gjøre sammen med barna dine. En fantastisk måte å utforske kreativiteten på er å starte med en kreativ hobby sammen. Her kan vi anbefale følgende hobbyer:

  • Lag unike smykker med perler
  • Sy små bamser i filt
  • Hekle vesker i pastellfarger
  • Tegning og fargelegging
  • Lag crepepapirblomster
  • Støp små brett og fade
  • Mal med akvarell

Hvis du trenger mer inspirasjon, kan du finne kreative ideer for barn her.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no