Flytt den kreative leken ut

Våren er på vei, og med den kommer solfylte dager med blå himmel og varm bris. Nå kan barna være ute lenger, fly drager, tegne med kritt og hoppe med hoppetau. Sjekk ut de populære produktene og la deg inspirere av våre kreative ideer, så er du klar for mange morsomme utendørsaktiviteter i godværet.

Flytt den kreative leken ut
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

Bruk våre inspirasjoner til dine kreative prosjekter


Se utvalgte produkter


EN KREATIV SOMMER

Sommeren er den tiden på året da solen skinner, luften er frisk og kreativiteten virkelig beveger seg utendørs. Når solen endelig skinner, vet vi at det er på tide at barna går ut igjen – men hva skal de gjøre der ute? Hos oss trenger du ikke gå glipp av noe. På denne siden har vi samlet alle lekene som barna vil elske å ta med ut og leke med i sommer. Her finner du vindmøller, drager, hoppetau, flaggermus og frisbeer – alt barna kan være med på å pynte og lage sine egne. De kan for eksempel bruke våre forskjellige tusjer, maling og elektriske brennere til å dekoreremed . Med andre ord har vi alt du trenger for å fylle opp sommerens utendørsaktiviteter med masse kreativitet.

GÅ UT OG NYT NATUREN

Sommeren er den perfekte årstiden for alle, både unge og gamle, som er interessert i å lære om naturen. Nå er været varmt nok til at alle dyrene og insektene kan komme ut igjen. Med våre luper kan barna for eksempel komme tett på naturen og dens bittesmå skapninger. Med et forstørrelsesglass i hånden kan barna gå på oppdagelsesferd etter de mange insektene i hagen – fra maur og edderkopper til kranbiller og biller. Hvis det vanlige forstørrelsesglasset av tre ser for kjedelig ut for familiens små insektjegere, kan dere dekorere det sammen.

Hvis du vil gjøre noe bra for hagens insekter som sliter med å finne mat og husly, kan du prøve et av de populære insekthotellene. Vårt insekthotell i tre er et prosjekt fylt med kreativitet – det kan males, tegnes på og dekoreres. Og når insekthotellet er ferdig, vil de søte marihønene og humlene ha et fint sted å sove, spise og hvile.

MALING PÅ STEIN

For mange betyr sommeren å gå en tur i det fine været – og mens du er ute på tur, kan du samle massevis av steiner som du kan pynte hjemme. Å male på steiner er en morsom aktivitet som du kan involvere hele familien i. Prøv våre ideer som kan forvandle steinene til skilpadder, fisk eller frukt.    

TEGNING MED FORtauSKALK

Fortauskritt vil hjelpe deg med å ta kreativiteten med ut i sommer – bare en enkel bøtte med kritt kan få barna til å tegne i timevis på fortauets betong eller terrassestein. Du kan prøve å lage den beste oppkjørselen på gaten sammen ved å lage mange små kunstverk og fargerike kritttegninger. Du kan også bruke krittet til å starte morsomme utendørsleker. Hvis barna for eksempel trenger en sykkelvei, kan du bare male en på brosteinen som barna kan løpe av gårde på, og hvis dere trenger et spill, kan dere ta en runde med bondesjakk på betongen. Selv bokstaver og tall kan praktiseres utendørs i sommersolen i stedet for inne i en treningsbok. Og hvis regnet kommer og vasker bort alt, kan du enkelt dekke hellene med ny dekor og nye leker.

Oppdag vårt fargerike utvalg av gatekritt, som passer perfekt når du skal skrive, tegne og lage paradisbaner.

HOPP MED ET HOPPETAU

Et hoppetau er et must om sommeren når været er mildt og lekelysten høy. Det gjør det enkelt å prøve de gode, gamle hoppespillene som vi husker fra vår egen barndom. Du kan hoppe i tide til kjente rim, eller telle hvor mange hopp hver av dere kan gjøre i en omgang. Uansett hvilket spill barna hopper inn i, styrker det motorikken, koordinasjonen og formen. Sammen kan du tegne på hoppetauet med Posca-tusjene og male det med Plus Color-maling for å få det til å se morsomt og personlig ut – se ideen her.

FLY en drage

Vi har mange drager på lager som ser fantastiske ut når de blir tatt av vinden. Drager er kjempemorsomme å ta med på strandturer og sommerutflukter – steder der det er god plass til å løpe til vinden tar tak og tar dragen opp i luften. Å fly med drage er en fin måte å nyte den friske luften og få mosjon på, og det er perfekt for sommerdager når himmelen er blå og vinden er svak. Så gå ut og nyt en vindfull sommerdag sammen.

Det beste med dragene våre er at barna kan dekorere dem selv. De kan male og tegne på dem med tekstiltusjer og se deres egne kunstverk sveve når de tar dem med ut for å fly dem.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no