Fargerik påske

Våren betyr påske, og påske betyr mange hyggelige, kreative timer for hele familien. Dekk bordet med kreative materialer slik at alle, både barn og voksne, kan forme mange fargerike påskeegg, lage søte påskeharer og små, gule kyllinger. Hvis du er like begeistret for krepppapirblomster som vi er, kan du prøve å skape en helt unik bukett som vil vare i årevis. Ikke glem påskeharens søte, lille dør. Jeg lurer på når den vil snike seg ut og gjemme egg rundt omkring i huset eller kanskje i hagen? Nedenfor finner du mange gjør det selv-sett til barn og voksne og ideer til timevis med kreativ påskemoro for hele familien.

Easter

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Både store og små elsker vakre pastellfarger, og våre nye DIY Kits til påske er perfekte for kreative entusiaster i alle aldre.

Overrask barna med påskeharens dør

Hvis barna elsker alvedøren, vil de også elske påskeharens dør. Gjem de små tre-påskeeggene i hagen og la barna finne dem.

Se våre kreative sett og nyheter

Se våre kreative sett og nyheter

Kreative påskeegg

for timevis med kreativ moro

Se våre nyeste ideer

Se våre nyeste ideer

Se flere ideer til påske

Gjør ventetiden til påske enda bedre med masse kreativitet. Finn inspirasjon i alle våre ideer til påske.

Se flere ideer til påske

Gjør ventetiden til påske enda bedre med masse kreativitet. Finn inspirasjon i alle våre ideer til påske.

 

>

{{ totalCount }} elementer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Gi ekstra farge til påsken

Gjør årets påske til den mest kreative av alle. På denne siden har vi samlet alt som gjør påsken ekstra morsom, koselig og fargerik. Vi ønsker å inspirere deg til å lage morsomme påsketing med hele familien – både voksne og barn. Så la oss dykke ned i påskens største trend sammen, som inkluderer både fine pastellfarger, gule fjær og kreative egg i alle nyanser.

Hvis du er ute etter mer inspirasjon, kan du alltid lese blogginnlegget vårt: 5 kreative påskeaktiviteter.

 

Kreative påskeaktiviteter for barn og voksne

Påsken er en tid for kreativitet, moro og tilstedeværelse – og det handler om å skape minner sammen med barna. Her er noen av de morsomme påskeaktivitetene du kan gjøre i påskeferien:

 

·       Maling påskeegg

Ta frem penslene og la barna male påskeegg. De kan bruke forskjellige farger, mønstre og til og med prøve å lage små påskefigurer på eggene. Bruk klassiske vårfarger som gult og grønt – og krydre med fine pastellfarger. Etterpå kan de dekorere de malte eggene med klistremerker, glitter, paljetter eller markører.

 

·       Form påskefigurer

Bruk vår enkle silkeleire og skumleire til å lage søte påskefigurer som harer, høner og egg. Dette er en morsom måte å la barna uttrykke fantasien sin på.

 

·       Se etter påskeegg

Arranger en påskeeggjakt i hagen eller innendørs. Ta vare på små sjokoladeegg eller fargerike påskeegg og la barna utforske. Det skaper spenning og gir dem en fantastisk påskeopplevelse.

 

·       Lag hjemmelaget påskepynt

Prøv å lage din egen påskepynt. Du kan klippe dine egne påskemotiver i papp, som du deretter dekorerer med forskjellige materialer som paljetter, glitter og perler.

 

·       Klippe ut bokstaver

Bokstaver er en gammel påsketradisjon som er fin å gjøre med barn. Lag små papirbrev, dekorer dem og skriv en gåte eller en morsom melding. La barna gi dem til familie og venner og se om mottakerne kan gjette hvem som sendte brevet. De som ikke gjetter riktig, skylder selvfølgelig et påskeegg.

 

Hva kan du gjøre med kreativ påskepynt?

Hvis du liker å lage din egen påskepynt, sjekk ut våre spennende gjør-det-selv-sett. Disse settene inneholder alt du trenger – fra materialer til enkle instruksjoner, slik at du enkelt kan lage påskekyllinger, påskeharer, påskeegg. Enten du er barn, ungdom eller voksen, har vi mange sett for deg som elsker kreative påskeaktiviteter. La oss ta en titt på noen av våre populære påskesett:

 

DIY Kit modellering påske tall

Lag søte påskefigurer med dette settet! Modellering er en aktivitet som mange barn elsker – og det er lett for dem å jobbe med. For eksempel kan de forme søte påskeharer, gule påskekyllinger eller andre morsomme fantasifigurer.

 

Mini DIY Kit Hekle påskeegg

Har du lyst til å hekle i påskedagene? Med dette settet får du alt du trenger for å hekle dine egne små påskeegg. Lag dem i fine påskefarger og heng dem opp friske vårgrener fra hagen.

 

DIY Kit Crepe Paper Crepe Paper Blomster

Gjør hjemmet ditt vårklart med vakre crepepapirblomster. Dette settet inneholder alt nødvendig materiale for å lage fargerike blomster for å dekorere bordet til påskelunsjen.

 

Mini DIY Kit påskeegg av pomponger

Lag søte små påskeegg av pomponger som vil være supermyke og fargerike Heng dem på grener eller bruk dem som en del av påskedekorasjonene dine.

 

Mini DIY Kit påske Kyllinger av pomponger

Små pomponunger er supermorsomme å lage – og resultatet er supersøtt. Lag dem sammen med barna og heng dem opp på barnerommet etterpå.

 

Mini DIY Kit Marmorert påskeegg i silkeleire

Lag marmorerte påskeegg med silkeleire – et perfekt prosjekt for barn i påskeferien. Dette settet inneholder alt nødvendig materiale, og de ferdige påskeeggene er perfekte som barnas påskepynt.

 

Den lille døren med stor magi

I likhet med alvedøren er påskeharens dør en søt påskeaktivitet for barna. Med vår DIY Kit Påskeharedør kan påskeharen enkelt flytte inn hos deg i påskeferien. Settet inneholder alt du trenger for å bygge og dekorere din egen lille dør.

Slik bruker du påskeharens dør:

 

  • Finn det perfekte stedet: Velg et spesielt sted for påskeharens dør. Det kan være på barnerommet, i stua – eller et spesielt sted i hjemmet der familien ofte samles.

 

  • Pynt rundt døren: Lag en liten påskehage eller et minilandskap rundt døren. Bruk kunstige blomster, små steiner og andre dekorative elementer for å skape et koselig hjem for påskeharen.

 

  • Forvent overraskelser: Påskeharen elsker å spre glede – så barna kan forvente små overraskelser i påskedagene. Du vet aldri hva påskeharen kan ha lagt igjen på døren. Det kan være mini egg, små notater eller til og med harespor.

 

  • Følg påskeharens eventyr: Inkluder barna i påskemoroa ved å lage ting til påskeharen sammen. Du kan skrive brev til påskeharen, eller legge igjen små gaver som du tror han vil like – som gulrøtter, hjemmelagde påskeegg, sjokoladeegg eller en påskelilje fra hagen.

 

  • Lag små påskefortellinger: Påskeharedøren gir også muligheten til å bruke fantasien. Som foreldre kan du skrive små påskefortellinger fra påskeharen, som dere leser høyt for barna i påskeferien.

 

Hvem er påskeharen?

Påskeharen er som en festlig gjest som kommer innom hjemmet ditt i påsken. I flere land er det en etablert tradisjon – og den dukker også ofte opp i flere påskefortellinger. Påskeharen er kjent for å gjemme små overraskelser som fargede egg eller søtsaker rundt. I likhet med julenissen er påskeharen ofte usynlig – og derfor er det ikke mange barn som ser den når den gjør påsken morsom.

 

Hvorfor gir du påskeegg?

For lenge siden, da våren begynte, trodde folk at egg symboliserte nytt liv og fruktbarhet. Tidligere måtte folk unngå å spise egg i fastetiden, en tid da de ikke spiste visse matvarer før påske. Så da påsken kom, hadde de mange egg de ville spise.

For å gjøre det morsommere bestemte folk seg for å dekorere eggene. De malte dem i vakre farger og laget fine mønstre. Det var ikke bare for å gjøre eggene penere, men også for å symbolisere det nye livet og vårgleden.

Etter hvert som tiden gikk, begynte folk å lagre dekorerte egg i hager. Ungene elsket å lete etter dem, og det utviklet seg til den morsomme aktiviteten vi kaller påskeeggjakt.

I dag er påskeegg en viktig del av påskefeiringen overalt. Noen lager fortsatt vakre, håndmalte egg, mens andre foretrekker et deilig sjokoladeegg. Finn masse inspirasjon til ditt kreative påskeegg her.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no