Bli klar for skolestart

Klar, ferdig, skolestart! Når kalenderen viser august måned og skolen begynner igjen, er vi klare med alt som gir barnet den beste starten. Først og fremst skal utstyret i skolesekken være i orden – det gjelder pennal, blyanter, lim, saks og notatbok. Utforsk vårt store utvalg av skrive- og skoleutstyr, som sørger for at hvert klassetrinn blir enda et lærerikt år. Eller prøv våre kreative ideer, hvor barnet selv kan sette sitt preg på skolesakene.

Bli klar for skolestart
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

Fyld penalhuset

Bruk våre inspirasjoner til dine kreative prosjekter

Se utvalgte produkter

KLAR TIL SKOLEN

Klokken ringer inn, og et nytt skoleår begynner – men er dere klare? Skolestart kan stresse de fleste foreldre – og derfor presenterer vi skoleuniverset vårt, hvor du enkelt og raskt finner alt utstyret som gir barnet ditt den beste starten etter en lang ferie. Vi har blyanter, tusjer, lim, sakser og notatbøker som passer perfekt til skolesekken og pennalet. Selv om det meste i dag foregår digitalt, kommer man ikke utenom det praktiske utstyret. Men det betyr ikke at skolesaker ikke kan være både kule og fine. Bare se våre kreative ideer og opplev hvor enkelt små og store skolebarn kan sette sitt preg på pennalet, blyantene og den lille notatboken. Uansett om barnet ditt begynner på grunnskole, ungdomsskole eller hjemmeskole, er det alltid plass til små, kreative forberedelser.

FYLL OPP SKOLESEKKEN

Mange husker sikkert sin første skolesekk – både farge, størrelse og merke. Skolesekken er den viktigste følgesvennen gjennom skoletiden, og en ordentlig tung en. Den hjelper til med å bære bøker, blyanter og notatbøker frem og tilbake fra skolen. Skolesekken kan ha bruk for et kreativt løft som gjør den mer gjenkjennelig og personlig:

  • Lag en søt nøkkelring av Silk Clay®
  • Skriv morsomme ord på med rub on stickers-bokstaver
  • Unngå at barnet får med seg feil sekk hjem og broder navnet på skolesekken
  • Pynt skolesekken med mange kule klistremerker

Etter den fine dekorasjonen har barnet en personlig skolesekk som er lett å kjenne igjen. Men vent litt! Vi har helt glemt den klassiske muleposen. Den populære stoffposen er ideell til skoleturer og fungerer perfekt som gymbag og skopose. Du kan la barnet male på en mulepose med tekstiltusjer og skrive navnet sitt på med rub on stickers. Du kan også velge en mulepose med et ferdigtrykt motiv som barnet selv kan fargelegge – men skal den ha farlige pirater, skjønne havfruer eller de morsomme karakterene fra S for sauen Shaun

FYLL OPP PENNALET

Et pennal er ikke bare et pennal – er det vel? Barnet ditt har sikkert gjort seg mange tanker om både farge, form og størrelse på sitt første pennal. Hos eldre skolebarn er det gamle fra i fjor ofte ikke godt nok lenger. Hva gjør du da? Et pennal med eget design er kanskje nettopp det du trenger. Sammen kan dere male, sy eller dekorere et pennal som barnet vil glede seg til å vise frem på skolen:

  • Sy f.eks. barnets navn på med rocaiperler
  • Mal pennalet i barnets favorittfarger
  • Tegn på yndlingsfigurer med tekstiltusjer

Når pennalet er ferdig pyntet, er noe av det morsomste å fylle det opp. I tillegg til limstift, saks og tusjer, må dere huske de ergonomiske blyantene til alle skriveriene og fargeblyantene til alt det kreative. Dere kan dekorere på morsomme måter. Lag små figurer av Silk Clay® som kan sitte på toppen av blyanten – da blir det aldri kjedelig å skrive eller tegne på skolen.

DEN BESTE SKOLESTARTEN

Uansett om det er første gang eller om det er et nytt klassetrinn, er det ofte sommerfugler i magen ved skolestart. Sammen kan dere gjøre små forberedelser som gjør overgangen fra ferie til hverdag mye enklere. Lag for eksempel en mobil med bokstaver og bilder som gir barnet en god forståelse av alfabetet. Eller lag en praktisk blyantholder av toalettruller og dekorer den med hobbymaling, kartong, pomponger og cheniller. Vi har mange kreative ideer som disse, som gir barnet ditt den beste skolestarten.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no