Trelister med små hyacintglass

Varekode:
v12965

Trelister med små hyacintglass

Varekode:
v12965

Trelister malt med Plus Color Akrylmaling og dekorert med håndlaget papir. Deretter er det boret hull, hvor bonzaitråd til oppheng av hyacintglass er satt i.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
din Customization
Kreativ idé
Trelister med små hyacintglass
Trelister med små hyacintglass

Er på lager

16,25 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  Mal trelisten med Plus Color Akrylmaling, hvit. Mens malingen fortsatt er våt, dras en tørr pensel gjennom på langs av treets årer for å utligne ujevnheter best mulig. Etter tørking slipes evt. kantene med sandpapir.
  Guide step %d
  2.
  Skjær tre felt a 7,5 x 7,5 cm i det håndlagde papiret. De sentreres og festes på trelisten med decoupagelakk. Begynn med å feste papirfeltet i midten, så er det enkelere å plassere de andre to etterpå.
  Guide step %d
  3.
  Klipp et "hjelpestykke" til å bore etter av et stykke kartong (7,5 x 7,5 cm), hvor diagonalen tegnes opp. Ved Sette to prikker på midten med et mellomrom på 1,5 cm. Nå legges hjelpestykket på papirfeltene på trelisten -en om gangen, det bores et hull i hver opptegnet prikk, bor-str. 2,5.
  Guide step %d
  4.
  Klipp et stykke bonzaitråd med en dia. på 2 mm som bøyleoppheng. Bøy det rundt foten av det lille hyacintglasset, til det er 1,5 mm mellom hver ende.
  Guide step %d
  5.
  Stikk endene av bøyleopphenget gjennom hullene i trelisten. Bonzaiendene klippes og bøyes til hver sin side - gjør dem evt. kortere på forhånd.
  Guide step %d
  6.
  Bor to opphengshull til høyre og venstre for det midterste papirfeltet på trelisten. Monter bonzaitråd i disse. Snurr bonzaitråden nærmest trelistens bakside.
  7
  Rundt et penselskaft eller lign. snurres igjen, så det oppstår en løkke. Hver ende klippes av til ca. 3 cm fra løkken og vris med en rundtang.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no