Tegn på porselen

Varenummer: v15083

Med tusj er det enkelt å dekorere porselen. Velg mellom flere typer glass- og porselenstusjer: fast filtspiss eller pumpespiss samt dekkende, transparent og glitter. Alle våre tusjer til glass og porselen varmeherdes og tåler deretter oppvaskmaskin.

Legg til ønskeliste
din Customization
Kreativ idé
Tegn på porselen
Tegn på porselen

Er på lager

26,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Tørk av porselensemnet så det er fettfritt, rent og tørt. Tegn med kontourtusj til glass og porselen på overflaten. Konturtusj gir dekorasjonen karakter og hindrer samtidig den flytende farge fra tusjtypene med pumpespiss i å renne utover på f.eks. runde emer.
  Guide step %d
  2
  Fargelegg med tusj til glass og porselen. Her er det brukt typen med pumpespiss og glittereffekt. La det tørke i minimum 4 timer.
  Guide step %d
  3
  Det dekorerte porselensemnet herdes i ovn. Avhengig av hvilken type tusj det er valgt, er det bl.a. forskjellige herdetider (se de neste steg).
  Guide step %d
  4
  Varmeherding av glass- og porselenstusj med fast filtspiss: Sett i forvarmet ovn (ikke varmluft) ved 160 °C. Herdes i 90 min.
  Guide step %d
  5
  Varmeherding av glass- og porselenstusj med glitter og pumpespiss: Sett inn i kald ovn og sett temperaturen på 160 °C (ikke varmkluft). Herdes i 30 min.
  Guide step %d
  6
  Varmehæerdning av dekkende glass- og porselenstusj med pumpespiss: Sett inn i kald ovn. Sett temperaturen på 160 °C (ikke varmluft). Herdes i 90 minutter.
  Guide step %d
  7
  Alle tre tusjtyper til glass og porselen tåler maskinvask etter varmeherding.
  Tilbake
  Jeg handler som
  Fortsett som guest
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Din personlige ønskeliste

  ✔ Se ordrehistorikken din

  ✔ Enkel betaling
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔️ Dine spesialpriser

  ✔️ B2B spesialprodukter

  ✔️ B2B-markedsføringsunivers
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Innhold spesielt for deg

  ✔ Dine spesialpriser
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no