Tegn på porselen

Varekode:
v15083

Tegn på porselen

Varekode:
v15083

Med tusj er det enkelt å dekorere porselen. Velg mellom flere typer glass- og porselenstusjer: fast filtspiss eller pumpespiss samt dekkende, transparent og glitter. Alle våre tusjer til glass og porselen varmeherdes og tåler deretter oppvaskmaskin.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
din Customization
Kreativ idé
Tegn på porselen
Tegn på porselen

Er på lager

32,50 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Tørk av porselensemnet så det er fettfritt, rent og tørt. Tegn med kontourtusj til glass og porselen på overflaten. Konturtusj gir dekorasjonen karakter og hindrer samtidig den flytende farge fra tusjtypene med pumpespiss i å renne utover på f.eks. runde emer.
  Guide step %d
  2
  Fargelegg med tusj til glass og porselen. Her er det brukt typen med pumpespiss og glittereffekt. La det tørke i minimum 4 timer.
  Guide step %d
  3
  Det dekorerte porselensemnet herdes i ovn. Avhengig av hvilken type tusj det er valgt, er det bl.a. forskjellige herdetider (se de neste steg).
  Guide step %d
  4
  Varmeherding av glass- og porselenstusj med fast filtspiss: Sett i forvarmet ovn (ikke varmluft) ved 160 °C. Herdes i 90 min.
  Guide step %d
  5
  Varmeherding av glass- og porselenstusj med glitter og pumpespiss: Sett inn i kald ovn og sett temperaturen på 160 °C (ikke varmkluft). Herdes i 30 min.
  Guide step %d
  6
  Varmehæerdning av dekkende glass- og porselenstusj med pumpespiss: Sett inn i kald ovn. Sett temperaturen på 160 °C (ikke varmluft). Herdes i 90 minutter.
  Guide step %d
  7
  Alle tre tusjtyper til glass og porselen tåler maskinvask etter varmeherding.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no