Tegn med sviapparat

Varekode:
v15079

Tegn med sviapparat

Varekode:
v15079

Artikler av tre oppnår et rustikk uttrykk når du tegner med et sviapparat på treets overflate. Hvis du også ønsker å fargelegge emnet, anbefaler vi Plus Color hobbymaling fortynnet med vann så de brendte strekene kan ses.

din Customization
Kreativ idé
Tegn med sviapparat
Tegn med sviapparat

Er på lager

209,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Før du starer med å brenne, kan det være en fordel å tegne opp det ønskede motivet med en blyant på treets overflate - tegn med lett hånd. Hvis blyantstreken etterfølgende er synlig, kan du alltid viske ut igjen.
  Guide step %d
  2
  Tegn med sviapparatets spiss ved å trykke forsiktig med glødenålen ned på treets overflate. Avhengig av hvilket sviapparat som brukes er det tynne og tykke glødenåler som har hver deres uttrykk. Når sviapparatet er tent bør den alltid legges i den medfølgende holderen snår den ikke brukes.
  Guide step %d
  TIP!
  Hvis du ønsker at treement skal ha en farge etter brenningen, anbefaler vi å male med Plus Color hobbymalingen (fortynnet med vann, så de brendte strekene kan ses), som ikke smitter av etter tørking. Hvis du bruker f.eks. vannfarger eller flytende akvarell bør overflaten etterfølgende lakkeres.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no