Weekend Sale: Nyt helgen med 25% rabatt på vårt store utvalg av bomullsgarn. Finn din rabattkode her

Tavlefolie til krittavle

Varekode:
28264

Tavlefolie til krittavle

Varekode:
28264
127,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager

Selvklebende spesialfolie på rull. Monteres på plater, dører eller lignende, for DIY tavle til kritt

Den svarte tavlen til kritt er en smart løsning som alle enkelt ta ibruk. Dropp håndverkeren, for det eneste du trenger er deg selv og dine hender - og kanskje litt hjelp fra et par små hender som gjerne vil delta i prosjektet. Sammen kan raskt få klistret opp tavlen, etter at den er klipt ut i den ønskede størrelsen. For å unngå luftbobler, kan du glatte overflaten med en bred plastspartel, børste eller håndflaten.

Hele alfabetet eller gangetabellen kan øves på fra sengekanten, for døren har blitt forvandlet til en skoletavel. Inne i trygge rammer på barnerommet, har dere laget deres eget klasserom, men heldigvis varer ikke klassetimene for evig. I etterkant kan tavlen viskes ren og kreativ tegning kan settes igang. Så uansett hvordan man bruker tavlen, byr den på lek og læring. Men hvem sier at den ikke kan brukes andre steder i hjemmet? På kjøkkenet hvor det kan være Italiensk aften, der du har skrevet menyen på tavlen med flotte bokstaver. Mulighetene med folie er mange, spesielt i de små, koselige hjemmene, der tavlen ikke kun er dekorativ men også plassbesparende.

Mer informasjon
Artikkel28264
FargeSvart
Innholdsenhetrl.
ÅrstidBasis
Ean nummer5707167184899
Detaljmengde 1 rl.
Innholdsmengde 2 m
B 45 cm
Fargesvart

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no