Gratis frakt ved bestilling over 599kr. Gjelder kun for privatkunder

Borddisplay med Kreative Minikits

Artikkel
97743
2 199,00 NOK
Er på lager
(2-6 dagers levering)

Sortiment av enkle, små DIY.materialsett for barn. Materialsettenes emballasje utnyttes til alle figurer. Tilsett tomme doruller selv, eggbrett og melkekartonger. Veiledning er inkludert i hvert sett.

Disse kittene er utviklet så det understøtter FN`s 17 verdensmål nr. 14: "Livet i havet for å sette fokus på hvordan vi bevarer og sikrer bæredyktig bruk av verdens hav og deres ressurser. Gjennom den kreative prosessen og den etterfølgende lek, er dette kittet en opplagt mulighet for å snakke om og lære om verdensmålene.

Innhold: 6-12 pk. av hver av 6 forskjellige kits - i alt 60 pk.

Mer informasjon
Artikkel 97743
Innholdsenhet sett
Årstid Basis
Detaljmengde 60 sett
Innholdsmengde 60 sett
Motiv/Form

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Mark image Mark image
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no