Borddisplay med Kreative Minikits

Artikkel
97736
2 199,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager

Sortiment av enkle, små DIY-materialsett for barn. Materialsettenes emballasje utnyttes til idèene/figurene. Veiledning er inkludert i hvert sett.

Tanken bak disse kittene er å inspirere til "kreativ lek med gjenbruk" og gjenbruk av tom emballasje - både fra husholdningen (som doruller, melkekartonger og eggbrett m.m.) samt pakkenes emballasje og kombinere disse med fantasi og kreativitet til morsomme figurer. Gjennom den kreative prosessen og den etterfølgende lek, er dette kittet en opplagt mulighet for å snakke om og lære om gjenbruk. Barna lærer å bruke deres kreativitet og at man ved å bruke sin fin fantasi kan sette avfall og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting som fantasifulle figurer, leker m.m. Dette inspirerer barna til å se tingen på nye måter og selv fortsette med å gjenbruke andre emner på kreative måter istedenfor å kaste.

Innhold: 6-12 pk. av hver av 6 forskjellige kits - i alt 60 pk.

More Information
Artikkel 97736
Innholdsenhet sett
Årstid Basis
Ean nummer 5712854422239
Detaljmengde 60 sett
Innholdsmengde 60 sett

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Mark image
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no