Symbolforklaring

På hjemmesiden vil du legge merke til flere symboler, og disse får du betydningen av her. De er ment som veiledning, både i forhold til innkjøpsbehovet ditt, og i forhold til vesentlige produktopplysninger. –Ellers kan over tolv tusen kreative produkter være litt mye å sette seg inn i.

Storkjøp

Du oppnår er spesielt god rabatt hvis du kjøper en større mengde

B2B

Vi har målrettet varenumret til våre forhandler- og engroskunder, da vi har vurdert en god balanse mellom investering og mulighet for avsetning.

Mengderabatt

Ved de fleste varene er det i forbindelse med prisen angitt en bestillingsmengde/antall, du som minimum skal bestille for å få den angitte prisen. Den angitte prisen er prisen pr. stk./pk. - i denne prisen er flerkjøpsrabatten allerede fratrukket. Merk, at prisen kun gjelder ved kjøp av helt samme varenummer (f.eks. samme farge). | Ønsker du en mindre mengde enn angitt, kan du logge inn på vår hjemmeside for å se prisen. Dette gjelder for alle priser markert med *.

Nettopris

Det gis ikke ytterligere rabatt.

Tilbud

Denne varen er nedsatt i forhold til normalprisen

Outlet

Spar helt opp til 90% på vår outlet. Her selger vi basisvarer som vi selger til nedsatt pris for å lage plass til nye leveringer, og utgående varenumre eller varer i små partier kjøpt inn spesielt til formålet.

Papiret er syrefritt og PH-nøytralt

Produktet er syrefritt og PH-nøytralt

Papiret er ligninfritt

Papiret kan brukes til print

Papiret kan brukes til print  OBS! Til print på spesialpapir anbefaler vi å bruke manuell mater. Hvor egnet spesialpapiret er til print varierer fra printer til printer.

Brannfarlig

Miljøfarlig

Lokalirriterende

Lokalirriterende/skadelig

Etsende

Helsefarlig

EasyKit

Den enkle snarveien til en kreativ aktivitet. Komplett materialsett som fås i mange varianter og holder til flere personer på en gang. 

New

Ny vare i sortimentet. .

A-merket

Produktet begrenser både miljøbelastning og skadelige virkninger hos barn, unge og voksne. Produktet overholder skjerpede krav utover gjeldende lovverk framsatt av Fellesrådet for formings- og hobbymaterialer.

CE merket

Produktet overholder gjeldende sikkerhetskrav vedr. mekaniske-fysiske egenskaper, brennbarhet, samt migrasjon av spesielle stoffer i henhold til Leketøysdirektivet.

Matvaregodkjent

Egnet til kontakt med mat jmf. EU regulering 1935/2004.

Confidence in textil

Oeko-Tex er 100 er et sunnhetsmerke som garanterer at alle strenge krav til bl.a. farging, azofargestoffer, pestisider og konservering overholder alle gjeldende regler. Det er et sunnhetsmerk, hvilket betyr at det har vækt på sluttbrukeren og er derfor ikke et miljømerke.

Økologisk tekstil

Produktet er fremstilt av økologisk dyrket bomull.

Svanemerket

Svanemerket er et nordisk miljømerke for ikke-matvarer. Varer med merket indikerer, at varen er blandt de minst miljøbelastende i den pågjeldende varekategorien.

Der blaue Engel (The blue angel)

Der blaue Engel er et anerkjent tysk miljømerke. Kartong merket med dette symbolet er fremstilt av 100% gjenbrukspapir og tildeles kun de produktene som tar mest mulig hensyn til miljøet fra fremstilling til salg.

Idénummer

Alle våre idéer har et unikt nummer, som alltid vises i en boble. Bare tast nummeret i søkefeltet på vår hjemmeside så får du vist idéen med trinn-for-trinn-veiledning samt vareliste.

Kreativ Læring

Ide og/eller materialer til en intelligensstimulerende aktivitet for barn mellom 3 og 11 år

Innhold

Hvis en vare inneholder mere enn én enhet er innholdet angitt i forbindelse med prisen. Hvis du kjøper en vare der ’12 stk. / 1 pk.’ er angitt, betyr det at du kjøper 1 pakke med 12 stk.