Symbolforklaring

På hjemmesiden vil du legge merke til flere symboler, og disse får du betydningen av her. De er ment som veiledning, både i forhold til innkjøpsbehovet ditt, og i forhold til vesentlige produktopplysninger. –Ellers kan over tolv tusen kreative produkter være litt mye å sette seg inn i.

Storkjøp

Kjøp inn stort og få en ekstra god pris! Med vårt storkjøp får du en veldig god rabatt på mange av våre mest populære varer, hvis du kjøper en større mengde.

Minimumsbestilling ved storkjøpspris

I den dynamiske blok herunder vises tekst til EDU kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - EDU - Minimum order at the multi purchase price"

I den dynamiske blok herunder vises tekst til B2B og B2C kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - B2C/B2B - Minimum order at the multi purchase price"

Tilbud

Denne varen er nedsatt i forhold til normalprisen

Outlet

Spar helt opp til 90% på vår outlet. Her selger vi basisvarer som vi selger til nedsatt pris for å lage plass til nye leveringer, og utgående varenumre eller varer i små partier kjøpt inn spesielt til formålet.

Syrefritt

Produktet er syrefritt og PH-nøytralt

Ligninfritt

Products marked with this symbol are lignin free, which has a positive impact on the life of the paper and the environment.

Brannfarlig

Miljøfare

Helsefare

Etsende

Kronisk helsefare

New

Ny vare i sortimentet.

A-merket

Produktet begrenser både miljøbelastning og skadelige virkninger hos barn, unge og voksne. Produktet overholder skjerpede krav utover gjeldende lovverk framsatt av Fellesrådet for formings- og hobbymaterialer.

CE merket

Produktet overholder gjeldende sikkerhetskrav vedr. mekaniske-fysiske egenskaper, brennbarhet, samt migrasjon av spesielle stoffer i henhold til Leketøysdirektivet.

Matvaregodkjent

Egnet til kontakt med mat jmf. EU regulering 1935/2004.

OEKO TEX 100 

Oeko-Tex er 100 er et sunnhetsmerke som garanterer at alle strenge krav til bl.a. farging, azofargestoffer, pestisider og konservering overholder alle gjeldende regler. Det er et sunnhetsmerk, hvilket betyr at det har vækt på sluttbrukeren og er derfor ikke et miljømerke.

Svanemerket

Svanemerket er et nordisk miljømerke for ikke-matvarer. Varer med merket indikerer, at varen er blandt de minst miljøbelastende i den pågjeldende varekategorien.

Der blaue Engel

Der blaue Engel er et anerkjent tysk miljømerke. Kartong merket med dette symbolet er fremstilt av 100% gjenbrukspapir og tildeles kun de produktene som tar mest mulig hensyn til miljøet fra fremstilling til salg.

Idénummer

Alle våre idéer har et unikt nummer, som alltid vises i en boble. Bare tast nummeret i søkefeltet på vår hjemmeside så får du vist idéen med trinn-for-trinn-veiledning samt vareliste.

Kreativ Læring

Ide og/eller materialer til en intelligensstimulerende aktivitet for barn mellom 3 og 11 år

Økt inntjening

Disse varenumrene inneholder en større mengde varer - oftest 5-10 av hver variant. Ved kjøp av disse varenumrene oppnår du en besparelse sammenlignet med å kjøpe varene enkeltvis eller i mindre mengde. Dermed kan du øke din inntjening.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no