Sydd munnbind med plissé

Varekode:
v15839

Sydd munnbind med plissé

Varekode:
v15839

Sy et munnbind selv med plissé. Dette munnbindet er til en generell beskyttelse av munn og luftvei, men har ikke noen dokumentert effekt i forhold til hindring av smitte med virus. Tekstil er ikke et materiale, som kan brukes til profesjonelle munnbind eller masker. Derfor er hjemmelagde munnbind av tekstiler heller ikke godkjent av myndighetene. Masker som bl.a. brukes i helsesektoren skal leve opp til spesielle EU standarder og er laget av et spesielt materiale. Til sying av munnbind anbefaler vi tekstil av certifisert Oeko-Tex® Standard 100 av 100 % bomull, som kan vaskes ved min. 60°C. Oeko-Tex® Standard 100 certifiseringen sikrer, at tekstiler ikke inneholder skadelige kjemiske stoffer.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
din Customization
Kreativ idé
Sydd munnbind med plissé
Sydd munnbind med plissé

Er på lager

85,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Klipp to firkantede stykker stoff. Den ene er til baksiden og skal måle 18 x 18 cm (her hvit). Den andre er til forsiden og skal måle 24 x 18 cm (her sandfarget).
  Guide step %d
  2
  Plasser den lille firkanent over på det største stykket i midten, så det er 3 cm på hver side. Sy de to stykkene sammen på symaskinen ved å sy langs kanten over og under ca. 0,5 cm inne.
  Guide step %d
  3
  Snu arbeidet så rettsiden kommer ut og stingene inn. Stryk stoffet helt flatt langs kantene.
  Guide step %d
  4
  Plisser stoffet på det lange ledd ved å brette og stryke. Det første brettet bør være ca. 2,5 cm og deretter 1,5 cm.
  Guide step %d
  5
  Lag 3 plisseringer, stryk og sett knappenåler i, så arbeidet holdes på plass.
  Guide step %d
  6
  Sy plisseringene sammen i hver side ca. 0,5 cm fra kanten. Sy i samme retning som plisseringen.
  Guide step %d
  7
  Sy to løpeganger i hver side av munnbindet, som elastikken skal gjennom. Dette gjøres ved å brette sidene to ganger. Brett første gang inn til kanten på det ytterste stoffet og andre gang inn over innerstoffet. Sy løpegangen sammen så elastikken kan komme gjennom. Gjør dette på begge sider av munnbindet.
  Guide step %d
  8
  Klipp to stykker elastikk på 2 x 20 cm og trekk de gjennom løpegangen på hver side av munnbindet. Bruk et stykke bonzaitråd eller stålstråd som brettes halvt rundt og før gjennom med elastikken festet som på bildet.
  Guide step %d
  9
  Knyt knyter på elastikken og juster de til så knutene blir gjemt inne i løpegangen.
  Utforske også
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no