Strykestoff på veske av lærpapir

Strykestoff på veske av lærpapir

Inspirasjon: 15193

Fra: kr 21,00

Til: kr 381,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 21,00

Til: kr 381,00

Veske av lærpapir med utklipt strykestoff strykt på. Strykestoff er en transferfolie med glittereffekt som lærpapir tåler maskinvask ved ca. 30°C med vrangen, men ikke tørketrommel.
Guide step 1
Step 1.
Strykestoff består av 3 lag. Den nederste (myke) side er limsiden og bak denne er selve transferfolien. Øverst er transferfolien dekket av et klebende beskyttelseslag av tykk spesialplast som tåler direkte stryking med strykejern. Start med å klippe ut et motiv. Folien kan kun strykes på i et lag. Du kan altså ikke lage lag-på-lag motiver.
Guide step 2
Step 2.
Still inn strykejernet på ull/lav temperatur og ingen damp. Lærpapirets overflate varmes opp med strykejernet i ca. 15 sek. der hvor det skal dekoreres.
Guide step 3
Step 3.
Legg motivet over det oppvarmede tekstilen med det tykke beskyttelseslaget opp og stryk/press lett over beskyttelseslaget i ca. 30 sek.
Guide step 4
Step 4.
Fjern det tykke beskyttelseslaget av plast før det er helt avkjølt. Hvis det er steder der strykestoffet ikke sitter godt fast, settes det selvklebende beskyttelseslag på igjen og det strykes på nytt. Vesken tåler maskinvask ved ca. 30°C med vrangen ut, men tåler ikke tørketrommel.
Sjablong
Attached file: Hent den her

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva