Strikket kurv av papirgarn

#v14103

De strikkede kurvene er laget av papirgarn/Paperyarn på samme størrelse strikkering. Deretter er hver kurv sydd fast på en rund trebunn med hull laget på forhånd.

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Knyt enden av papirgarnet rundt tannen på siden av strikkeringen. Deretter vikles snoren bak og rundt hver tann på hele ringen i samme retning som vist.
Guide step %d
2.   Lag to omganger pr. gang før strikking. Begynn hver gang på tannen til venstre for tannen på vevens side.
Guide step %d
3.   Bruk nålen som hører til veven og løft den nederste løkken på hver tann over den øverste rundt hele ringen. Fortsett til kurven har den ønskede høyden. OBS! Ta høyde for bretting (her er hele stykket 20 cm) og ikke strikk for stramt da papirsnor ikke gir seg.
Guide step %d
4.   Avslutning: Løft to løkker opp på nålen.
Guide step %d
5.   Avslutning: Den ytterste løkken på nålen tres gjennom den innerste. Det er nå kun en løkke på nålen. Trekk opp en ny løkke fra neste tann på veven (i klokkeretning). Denne løkken trekkes gjennom den innerste som tidligere beskrevet. Fortsett rundt veven.
Guide step %d
6.   Klipp snoren fra nøstet ved den siste løkken. Trekk snoren gjennom løkken og stram.
Guide step %d
7.   Snu innsiden ut på det strikkede stykket/røret. Brett det på midten og tråkle sammen med papirsnor der kantene møtes.
Guide step %d
8.   Sett strikketøyet på den runde treplaten/bunnen og sett i 4 pinner for å stabilisere det kommende arbeidet best mulig.
Guide step %d
9.   Sy fast bunnen med papirsnor i hullene (2 ganger i hvert hull og gjennom begge lagene med strikk). Bruk en av nålene fra strikkeringsettet.
Guide step %d
Variant   Denne urtepotteskjuleren er laget etter samme prinsipp som kurven. Her som ampel, hvor tre, lange stykker papirgarn er stukket ned gjennom skjuleren og bundet fast i hullene på trebunnen. Deretter er selve skjuleren sydd fast til bunnen.
Har du allerede registrert deg? Last ned malen
Utforske også
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no