Halloween Sale! Bruk koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vårt sortiment til og med 31/10 2021.
Laster inn...

Støpte kubbelys av parafinvoks

Varekode:
v13102

Støpte kubbelys av parafinvoks

Varekode:
v13102

Kubbelysene består av parafinvoks som er smeltet i et rør og tilsatt lysfarge. Deretter er parafinvoksen helt i støpeform med veke.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
din Customization
Støpte kubbelys av parafinvoks
Støpte kubbelys av parafinvoks

Er på lager

100,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  Gjør klar formen: Veken trekkes gjennom hullet i bunnen av formen. Knyt en tynn metalltråd i veken som hjelp, og lukk hullet med en dobbelknute. Sett evt. på heftemassen sticky tack, så parafinvoksen ikke renner ut når den heldes på formen.
  Guide step %d
  2.
  Hold veken på plass ved å vikle den på midten av den spesielle nålen til lysformen. Plasser nålen på tvers av den øverste kanten på lysformen.
  Guide step %d
  3.
  Parafinvoks/lysmasse smeltes i smelterøret som settes i vannbad i en gryte. Når temperaturen på lysmassen er ca. 80 grader, har man farge i. Det går ca. 2 g. farge til 2 kg. parafinvoks. Følg anvisningen på emballasjen.
  Guide step %d
  4.
  Held den smeltede lysmassen i støpeformen. Merk at lysmassen komprimeres når den stivner, derfor fylles det på mer lysmasse i støpeformen etter ca. 1 time. Fortsett med dette til støpeformen er fylt opp.
  Guide step %d
  5.
  La lysmassen stivne helt før du tar det ferdige kubbelyset ut av støpeformen. Hvis lyset ikke slipper formen, sett det i kjøleskap eller fryser i 1-2 timer.
  Guide step %d
  TIPS 1
  Høy temperatur gir et glatt, blankt lys. Lav temperatur gir et rustikt uttrykk. -Alternativt kan kubbelyset også lages i halv høyde etter ønske.
  Guide step %d
  TIPS 2
  Tilfør evt. 1% Vibar i den ufargede parafinvoksen. Det er en spesialvoks som gjør det ferdigstøpte lyset melkehvitt, og som samtidig sørger for at det lettere slipper formen.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no