Smykketråd

Varekode:
61014

Smykketråd

Varekode:
61014
108,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Ekstra sterk, fast smykketråd som du kan bruke til å lage mange hjemmelagde smykker med.

Du vil aldri trå feil med den klassiske smykketråden, et must for de som lager sine egne smykker. Den tynne, men supersterke smykketråden er spesielt egnet for mindre perler med små hull. Det er en god idé å feste svært små perler med en ekstra tynn perlenål. Avslutt til slutt tråden med knuter, knutedeksler osv..

Ferskvannsperler, rokaiperler og fjær - det er mange muligheter når du dykker ned i det kreative smykkeuniverset med sterke og faste smykketråder ved din side:.

  • Dekorer en hårspenne med vakre rocaiperler og du har hårpynt som kan brukes både til hverdags og fest
  • Lag øreringer med søte rocaiperler som frisker opp ethvert antrekk
  • Samle vennene dine og kast dere ut i å lage vevde armbånd laget av rocaiperler
.

Smykketråd er også kjent som tråd Men smykketråd er ikke som vanlig sytråd. Smykketråden er ekstra sterk og får dine hjemmelagde smykker til å vare lenge, selv om du bruker dem både til hverdag og fest. Den er enkel å træ gjennom hull og passer godt til de små detaljene som nesten er en obligatorisk del av smykkeproduksjonen. Du kan dekorere tråden med alt fra ferskvannsperler og rocaiperler til perlemorsperler og fjær, inntil du har et ferdig smykke. Hvis du generelt ser etter tråder, har vi smykketråd, sølvtråd, messingtråd, metalltråd i sterlingsølv og minnetråd å velge mellom, i mange forskjellige farger og størrelser.

Mer informasjon
Artikkel61014
Innholdsenhetrl.
ÅrstidBasis
Ean nummer035926116832
Detaljmengde 1 rl.
Innholdsmengde 18.30 m
tykkelse 0,2 mm
Farge hvit

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no