Spar opp til 80% i årets beste kreative sommersalg til dine og barnas sommer-sysler: Se tilbudene her

Smykkeskole. Verktøy til smykkefremstilling

Artikkel
v12275

Smykkeskole. Verktøy til smykkefremstilling

Artikkel
v12275

For å kunne lage smykker er det noen spesielle verktøy som gjør arbeidet enklere og resultatet flott. Vi har samlet de mest anvendelige av dem.

Velg produkt for idèen

Dette er et påkrevd felt.

Samlet pris for valgte produkter
din Customization
Kreativ idé
Smykkeskole. Verktøy til smykkefremstilling
Smykkeskole. Verktøy til smykkefremstilling

Er på lager

59,00 NOK

Sammendrag
  Creative idea
  How to do it
  Guide step %d
  nr. 13010
  Bitetang En god bitetang er ikke å unvære. Det finnes mange forskjellige på markedet, både med endeskjær og sideskjær. Oftest kan den med sideskjær klare oppgavene. Den kan klippe helt tett på og er et must når det skal klippes staver, kjeder, metalltråd og smykkewire.
  Guide step %d
  nr. 13016
  Rundtang Den lange, runde spissen brukes til å bøye tråd og perlestaver. Øyet, som lages med rundtang, får størrelse etter hvor på spissen man arbeider. Vil man gjerne lage flere i samme størrelse, kan man sette en tusjstrek på tangen etter hvor det skal arbeides.
  Guide step %d
  nr. 13022
  Universaltang Brukes til å holde med, og til å åpne og lukke O-ringer. Med den tynne spissen kan den komme til der det er liten plass. Kan også brukes til å forme staver og tråder med. Bittet er flatt med rund utside.
  Guide step %d
  nr. 13014
  Flattang Kan brukes til å holde, åpne og lukke O-ringer med. Bittet er flatt, som tangen utvendig.
  Guide step %d
  nr. 13020
  Buet spisstang Den krumme formen og lange spissen gir mulighet for å komme til der det ellers ikke er lett. Kan både holde og brukes til å åpne og lukke O-ringer med. Bittet er flatt, men utvendig er tangen rund, og kan derfor brukes til å forme staver og tråder med.
  Guide step %d
  nr. 13042
  Spesial wiretang Kan lage lukkingen med wireklemmer mindre enn hvis det brukes flattang. Kan også brukes til å legge den avklippte stumpen pent inn, når det lages viklinger med tråd eller stav.
  Guide step %d
  nr 13004
  Flattang med nylonkjeve Tangen er velegnet til å klemme emner uten å risse i dem, arbeider man med myke eller blanke emner er den uunnværlig. Er også velegnet til å glatte ut en metalltråd som har fått en bøy. Klem hardt med nylonkjeven rundt tråden, og trekk tråden gjennom.
  Guide step %d
  nr 13102
  Perleboremaskin Spesialmaskin til å rense og justere perlehull med. Hold perlen og spissen på boret ned i litt vann, og slip ujevnheter vekk fra perlehullet. Borene er koniske, og det medfølger 2 bor. Bruker 2 AA batterier som ikke følger med.
  Guide step %d
  nr 61620 & 61026
  Smykkenål Smykkenålen er fremstillt av 2 stykker wire, med et spesialdesignet øye, som "klapper sammen" når nålen trekkes gjennom en perle. Nålen er lang, man kan derfor tre flere perler, og tre "hule" perler. Fås i flere trådtykkelser og lengder.
  Guide step %d
  nr. 61619
  Perleskål Praktisk liten skål til de perlene man arbeider med. Den trekantede fasongen gjør det lett å helle rester tilbage i posen eller beholderen.
  Guide step %d
  nr. 61614
  Perlebord En praktisk mulighet til å designe halskjeder før de tres på wire. De tre rillene på bordet brukes til å legge perler i, for å finne rekkefølgen på perlene til smykket . Når mønsteret er klart, tres perlene på wire.
  Guide step %d
  nr. 61610
  Perleteppe Med et perleteppe som underlag, unngår man at perlene ruller vekk, og man har også et sted å feste perlenålen når den ikke er i bruk. Praktisk som underlag som også beskytter bordet.
  Utforske også
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no