Skulptur på hjul av gjenbrukspapp og gipsgaze

Varenummer: v15828

Lag skulpturer av papp etter fri fantasi. Koble delene sammen med tykk bonzaitråd og malertape før de dekkes med gipsgaze og males med akrylmaling. Fest til slutt hjul av tre. Skulpurene er her inspirert av kunstneren Friedensreich Hundertwassers fargerike kunst.

Legg til ønskeliste
Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

din Customization
Kreativ idé
Skulptur på hjul av gjenbrukspapp og gipsgaze
Skulptur på hjul av gjenbrukspapp og gipsgaze

Er på lager

24,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Klipp eller skjær et stykke papp på 13 x 4,5 cm som underlag til skulpturen. Bruk evt. sjablongen som finnes i en PDF-fil på denne siden. Klipp 2 stk. bonzaitråd på 11 cm.
  Guide step %d
  2
  Stikk bonzaitrådene inn gjennom pappens mellomlag som vist på bildet. Sørg for at det stikker like mye ut på hver side av pappen og fest ved å sette en klatt lim på kantene.
  Guide step %d
  3
  Tegn en figur på papp. Sørg for at figuren ikke blir bredere enn underlager, den skal stå på. Husk å tenke på balanse og tyngdepunkt, så figuren ikke velter. Sjekk dessuten retningen på hullene i pappens mellomlag, hvos delene skal kobles sammen med bonzaitråd.
  Guide step %d
  4
  Monter figurene på¨underlaget med malertape. Bruk malertape til å stabilisere figuren og for å hundre at pappen blir for våt og myk, når det klès med gipsgaze. Sett løse deler sammen med bonzaitråd og fest dessuten med malertape eller lim.
  Guide step %d
  5
  Ta på hansker og klipp en rull gipsgaze i forskjellige bredder fra 2-7 cm. Legg stykkene klar på et vannavvisende underlag. Klè først figurens bunn ved å dyppe gipsgazen i vann, sett det på pappen og glatt ut med fingrene. La bunnen tørke før du fortsetter.
  Guide step %d
  6
  Ha evt. små pauser underveis for å holde på større emner, hvis de har blitt bløte og ustabile av vannen fra gipsgazen. gipsen tørker raskt og gjør overflaten stabil igjen. La den dekkende figuren tørke minimum et døgn.
  Guide step %d
  7
  Mal figuren med akrylmaling i ønskede farger. Mal evt. hjulene av tre. Her er det malt detaljer med Plus COlor tusj.
  Guide step %d
  8
  Sett på hjulene på figuren. Bruk en flattang til å brette endene på bonzaitråden rundt hjulene, og skjær til tråden med en bitetang.
  Guide step %d
  Sjablong
  -
  Attached file: Last ned
  Tilbake
  Jeg handler som
  Fortsett som guest
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Din personlige ønskeliste

  ✔ Se ordrehistorikken din

  ✔ Enkel betaling
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔️ Dine spesialpriser

  ✔️ B2B spesialprodukter

  ✔️ B2B-markedsføringsunivers
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Innhold spesielt for deg

  ✔ Dine spesialpriser
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no