Skisse og tegnesett

1 Stk., Ass. Farger
#34299
0% of 100
0
23
521,00 NOK
Er på lager
Levering er 2-4 virkedager
  • truck-icon.png
  • return_outlined.svg
  • Utvidet returfrist 30 dager.
  • e-maerke.svg

Innhold: Fargeblyanter, tegneblyanter med ass. hardheter og stifttyper, tegnekull, papirstump, knettgummi, mannekengdokke, viskelær, blyantspisser og sandpapir..

et godt startsett til deg som elsker å tegne. Her er alt du trenger til detaljerte tegninger med skyggelegging og farger, samt til rå skisser og kulltegninger etter levende modeller eller liten manikengdukke. Alt samlet i en flott trekoffert..

Tegneblyantene med forskjellog hardheter er gode når du ønsker å tegne detaljer. De harde blyantene (H) har en lysere farge og de myke (B) har en mørkere farge. Det er en fordel når det skal jobbes med skyggelegging på bildet. Suppler/kombiner evt. med fargeblyantene og pastellkrittblyantene, avhengig av ønsket uttrykk. Kull og pastellblyanter er veldig myke og porøse tegneegenskaper, som egner seg til grovere tegninger på grovt papir, der strekene kan gnis ut og bearbeides/fjernes med den tilspissede papirstumpen eller det viskelæraktige knettgummien (som deles og modelleres i ønsket fasong). Modelldukken kan stilles og settes i forskjellige stillinger og er en riktig god hjelpe til å få proposjoner og linjer i en menneskekropp, når du jobber med grove skisser. Sandpapiret brukes til å slipe spissen på poapirstumpen, når den blir sløv..

Til tegneblyantene anbefales skisse og tegnepapir og til kull og pastellkrittblyantene anbefales en litt grovere tegnepapir, som griper pigmentene bedre enn glatt papir. For å unngå at de porøse kullene gnis ut, anbefales det å spraye Fixativ på overflaten til slutt, så overflaten beskyttes. Fordypelse og ro Skaperglede.

inkl. oppbevaringseske

Mer informasjon
Artikkel34299
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBabyShower
EAN5712854453776
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
Farge ass. farger
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Skisse og tegnesett, ass. farger, 1 stk.
Din vurdering:
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no