Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.

Skisse og tegnesett

Varekode:
34299

Skisse og tegnesett

Varekode:
34299
461,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager

et godt startsett til deg som elsker å tegne. Her er alt du trenger til detaljerte tegninger med skyggelegging og farger, samt til rå skisser og kulltegninger etter levende modeller eller liten manikengdukke. Alt samlet i en flott trekoffert.

Tegneblyantene med forskjellog hardheter er gode når du ønsker å tegne detaljer. De harde blyantene (H) har en lysere farge og de myke (B) har en mørkere farge. Det er en fordel når det skal jobbes med skyggelegging på bildet. Suppler/kombiner evt. med fargeblyantene og pastellkrittblyantene, avhengig av ønsket uttrykk. Kull og pastellblyanter er veldig myke og porøse tegneegenskaper, som egner seg til grovere tegninger på grovt papir, der strekene kan gnis ut og bearbeides/fjernes med den tilspissede papirstumpen eller det viskelæraktige knettgummien (som deles og modelleres i ønsket fasong). Modelldukken kan stilles og settes i forskjellige stillinger og er en riktig god hjelpe til å få proposjoner og linjer i en menneskekropp, når du jobber med grove skisser. Sandpapiret brukes til å slipe spissen på poapirstumpen, når den blir sløv.

Til tegneblyantene anbefales skisse og tegnepapir og til kull og pastellkrittblyantene anbefales en litt grovere tegnepapir, som griper pigmentene bedre enn glatt papir. For å unngå at de porøse kullene gnis ut, anbefales det å spraye Fixativ på overflaten til slutt, så overflaten beskyttes. Fordypelse og ro Skaperglede

Innhold: Fargeblyanter, tegneblyanter med ass. hardheter og stifttyper, tegnekull, papirstump, knettgummi, mannekengdokke, viskelær, blyantspisser og sandpapir.

Mer informasjon
Artikkel34299
FargeAssorted Colors
Innholdsenhetpk.
Ean nummer5712854453776
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 1 stk.

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no