Silkepapir

Varekode:
20089

Silkepapir

Varekode:
20089
37,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager

Gjennomfarget, transparent silkepapir i god kvalitet. Kan lukte, med avtar etter utpakking .

Har du hørt om silkepapir? Papiret med det ultratynne og lette transparente kvaliteten, som gjør den brukbar til enhver kreativitet. Dens letthet gjør at det med fordel rives i, klippes i eller rulles sammen. Uqansett hvilken teknikk du velger, leder det til et unikt uttrykk, som du kan bruke til å dekorere med..

Har du begynt med din seneste decoupage-idè, så er silkepapir i hvertfall vanskelig å unngå. Å sitte med det tynne, myke papiret, mens du kommer tettere og tettere på ditt kreative mål, kan ha en avstressende effekt. Men du behøver ikke å ha silkepapiret for deg selv. De minste kan også være med. La de sitte og trille papiret til små, fargerike kuler med hendene, mens deres taktile sans styrkes. Resultatet er flere minutters underholdning og mange dekorative kuler.

Mer informasjon
Artikkel20089
FargePurple
Innholdsenhetpk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854199117
Gramweight 17 g
Salescontentqty 1 pk.
Salesqtyunit 25 ark
Sheetsize 50x70 cm
Fargelys lilla

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no