Gratis frakt ved bestilling over 599kr. Gjelder kun for privatkunder

Silikonform av treboks

Artikkel
371813
295,00 NOK
Er på lager
(2-6 dagers levering)

Dobbelt rektangulær støpeform av silikon og tre, hovedsaklig til støping av såpe - men kan også brukes til betong- og gipsstøping. Treformen sikrer stabilitet i støpe- og herdingsprosesssen.

Tøm såpemassen i silikonformen og la massen herde helt. Det er enkelt å få de støpte emnene ut av den smidige silikonformen. Skyll formen med lunket vann hvis det er støperester i formen. Denn formen er f.eks. spesielt populær til stripede hjemmelagde såper, der flere farger såper tømmes i en av gangen, og der hver farge herder, før den neste tilsettes. Til slutt skjæres den stripede såpeblokken i skiver.

Mer informasjon
Artikkel 371813
Innholdsenhet stk.
Årstid Basis
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
B 8,6 cm
L 27,5 cm
H 8 cm
hullstr. cm
inneholder
Farge lys blå

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no