Mulepose

Varekode:
499908

Mulepose

Varekode:
499908
58,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Mulepose i 100 % bomull med forhåndstrykte motiver som du kan fargelegge.

Denne muleposen fylt med små sjørøvere, store skattekister og tøffe sabler som er klare til å dekoreres - og det kan du gjøre med tekstiltusjer og tekstilmaling. Før du starter er det en god idé å legge et lag papir, kartong eller plast i muleposen - da sikrer du at fargen ikke gnis av på baksiden. Husk også å stryke posen når malingen er tørr, slik at den kan tåle vask.

Når du har en slik mulepose, er det lett å lykkes med maleprosjektet. Bare følg linjene og fargelegg designene ut fra din egen stil - og du får en unik veske som er perfekt for deg. Det kan være et kreativt lite prosjekt for deg å gjøre alene eller sammen med hele familien - uansett er å fargelegge alltid en morsom aktivitet å fordype seg i..

Muleposen vår er ikke bare mer attraktiv enn en plastpose, den er også langt mer praktisk. Muleposen er både slitesterk og solid - og du kan bruke på samme måte som du bruker en vanlig veske. Hvis du bretter den sammen, tar den så lite plass at du kan ha den i jakkelommen eller i vesken - så har du alltid med deg en ekstra veske når du er på farten. Du kan for eksempel bruke muleposen som strandveske, handleveske eller noe annet du har behov for. Hvis du trenger mer tilbehør som du kan dekorere selv, har vi et stort utvalg av ferdige produkter. Her finner du muleposer med og uten trykk, pennalhus, skoposer, kjøkkenhåndklær og T-skjorter

Mer informasjon
Artikkel499908
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854449977
Gramvekt 130 g
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
str. 38x42 cm
Farge hvit

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no