Skoskrål

Varekode:
v16439

Skoskrål

Varekode:
v16439

Denne ideen lærer barna om FNs bærekraftsmål 12, som har som mål å sikre ansvarlig forbruk og produksjon. For å spare på jordens ressurser, er en av de viktigste tingene vi kan gjøre å gjenbruke og resirkulere ting i stedet for å produsere nye.

Gjenbruk er GULL! Det har kunstneren Gwen Murphy forstått. Det er med utgangspunkt i hennes skjønne skulpturer av gamle sko at dette prosjektet er laget. Elevene arbeider med skulpturer ut fra en eksisterende form, og kombinerer gjenbruk med kreative materialer. Er de ikke kule? Målgruppe: Innskoling og Mellomtrinn.

din Customization
Kreativ idé
Skoskrål
Skoskrål

Er på lager

1 164,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  1
  Lag en skisse av skoskulpturen din først. Er det et dyr, et menneske eller kanskje et bestemt menneske? Hvordan ser nesen, ørene osv. ut?
  2
  Tegn ører, spisser og andre større deler på papp fra pappkartonger og lim på skoen med limpistol eller malertape. Husk ca. 1 cm. til lime-brett nederst!
  3
  Lag evt. nese av en eggekartong-spiss og lim på med limpistol eller malertape.
  4
  Dekk skoen med malertape hvis den f.eks. har en syntetisk eller glatt overflate som ikke er lett å male. Har skoen en stofflig overflate er det ikke nødvendig.
  5
  Grunn hele skoen med Super Primer og la det tørke.
  6
  Mal sko-hodet med PRIMO acrylmaling i de ønskede fargene og la det tørke.
  7
  Lim på isopor-øyne, hår og øyenbryn av ull, tenner, tunger briller osv. i f.eks. mosegummi. Lim delene på med limpistol.
  8
  Tegn detaljer med Posca merketusj.
  9
  Lag fine fregner med penselskaft dyppet i maling
  10
  Det er en god idé å male øyenfarge, pupiller og refleks på øynene - se bildet! Det gir et herlig liv til skulpturen!!

  Mer informasjon

  Denne ideen lærer barna om FNs bærekraftsmål 12, som har som mål å sikre ansvarlig forbruk og produksjon. For å spare på jordens ressurser, er en av de viktigste tingene vi kan gjøre å gjenbruke og resirkulere ting i stedet for å produsere nye.<br><br> Gjenbruk er GULL! Det har kunstneren Gwen Murphy forstått. Det er med utgangspunkt i hennes skjønne skulpturer av gamle sko at dette prosjektet er laget. Elevene arbeider med skulpturer ut fra en eksisterende form, og kombinerer gjenbruk med kreative materialer. Er de ikke kule? Målgruppe:&nbsp;Innskoling og Mellomtrinn.

  Mer informasjon
  Artikkelv16439

  Beskrivelse

  Tilbake
  Jeg handler som
  Fortsett som guest
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Din personlige ønskeliste

  ✔ Se ordrehistorikken din

  ✔ Enkel betaling
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔️ Dine spesialpriser

  ✔️ B2B spesialprodukter

  ✔️ B2B-markedsføringsunivers
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Innhold spesielt for deg

  ✔ Dine spesialpriser
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no