Weekend Sale: Nyt helgen med 25% rabatt på vårt store utvalg av bomullsgarn. Finn din rabattkode her

Såpemasse med shea

Varekode:
70035

Såpemasse med shea

Varekode:
70035
185,00 NOK
Utsolgt
(Forventet på lager: 2021-10-24)

Mild ferdigsåpet glycering-såpe/såpemasse (smelt-og-tom-såpe) tilsatt shea. Shea er et naturlig fettstoff utvunnet fra sjea-treet. Råsåpen smeltes i vannbad eller i microovn og kan deretter tilsettes duft, farge m.m. og deretter tømmes i silikonformer. Denne såpebasen inneholder ikke SLS men er et mildere alternativ med samme effekt.

Smelting i vannbad: Skjær eller hakk såpebasen i mindre stykker som plasseres i en kolbe, som tåler varme. Varm opp en kasserolle så temperaturen ligger under kokepunktet. Senk kolben med såpen i vannbadet og det vil smelte ved 70-75 °C. Smelting i mikrobølgeovn: Hakk såpebasen i små stykker og sett det i en mikrobølgeovn i en skål egnet for mikrobølgeovn. Sett temperaturen på 80 % av ovnens maks temperatur og varm opp såpen i maks. 30 sek. av gangen, til såpen er smeltet. En rask og effektiv teknikk. Tilsett evt. så duftolje, såpefarge m-m- til den flytende såpemassen, før den tømmes i silikonformen. Etter støping i form må såpen gjerne ligge i noen dager før den pakkes inn.

Glycerin er bra for både hud og hår. Innholdet av shea butter (sheasmør) av kaldpressede sheanøtter gjør denne såpen ekstra fuktbevarende, myt og beskyttende, samtidig med at den renser huden skånsomt.

Mer informasjon
Artikkel70035
Innholdsenhetkg
ÅrstidBasis
Ean nummer8588005678162
Detaljmengde 1 kg
Innholdsmengde 1 kg
Fargehvit

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no