Weekend Sale: Nyt helgen med 25% rabatt på vårt store utvalg av bomullsgarn. Finn din rabattkode her

Såpemasse

Varekode:
70036

Såpemasse

Varekode:
70036
153,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager

Mild forhåndslaget glycerin såpebase/såpemasse (smelt-og-hell opp såpe) som kan brukes til å lage hjemmelaget såpe. Smelt råsåpen i vannbad ved 70-75 °C eller i mikroovn ved 50-70 °C

Smelting i vannbad: Skjær eller hakk såpebasen i mindre stykker som plasseres i en kolbe, som tåler varme. Varm opp vann i en kjele så temperaturen ligger under kokepunktet. Senk kolben med såpen i vannbadet og det vil smelte ved 70-75 °C. Smelting i mikrobølgeovn: Hakk såpebasen i små stykker og sett det i en mikrobølgeovn i en skål egnet for mikrobølgeovn. Sett temperaturen på 80 % av ovnens maks. temperatur og varm opp såpen i maks. 30 sekunder av gangen til all såpe er smeltet. En rask og effektiv teknikk. Tilsett evt. så duftolje, såpefarge m.m. til den flytende såpemassen før den tømmes i silikonformer. Etter støping i form må såpen gjerne ligge noen dager, før den pakkes inn.

Glycerin er godt for både hud og hår. Såpen renser og fukter skånsomt og er en populær gaveidè. Plasser evt. såpen i en såpeskål.

Mer informasjon
Artikkel70036
Innholdsenhetkg
ÅrstidBasis
Ean nummer8588005678094
Detaljmengde 1 kg
Innholdsmengde 1 kg
B cm
L cm
H cm
Fargehvit

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no