Utstyr for å lage godteri og søtsaker

Sort utvalg av alt du trenger til godterifremstilling. Lag ditt eget hjemmelagede godteri, drops og kjærlighet på pinne. Her finner du hele DIY-kits med tilbehør til godterifremstilling, råvarer til godteri, verktøy til godterifremstilling og smaker og farge. så du kan lage dine egne flotte drops.

Utstyr for å lage godteri og søtsaker
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Lag dine egne godsaker hjemme på kjøkkenet

Hvis du er glad i søtsaker, er godteri sannsynligvis en av de tingene som står høyt på listen over ting du kan nyte på en fredagskveld. For selv om kaker, kjeks, sjokolade og så videre er deilige, er det noen få ting som kan slå det smakfulle, fargerike potensialet til konfekt i alle dens ulike former og smaker.

Den samme fascinasjonen gjelder naturligvis for barn, der godteri i alle regnbuens farger får munnen til å løpe i vann og fanger interessen til de minste.

Hvis du elsker godteri og har søte barn, er du sannsynligvis glad for å høre at det ikke er så vanskelig å lage sitt eget. Det er enkelt å lage godteri, og du kan enkelt gjøre det hjemme på ditt eget kjøkken hvis du har det riktige verktøyet tilgjengelig.

Å lage godteri på ditt eget kjøkken lar deg lage konfekt med unike former og unike smaker, noe som gjør det til en morsom aktivitet for alle som elsker søtsaker. Å lage godteri er også en morsom aktivitet for å samle hele familien, fordi det er så mye arbeid involvert i alle de ulike prosessene, for eksempel å skjære ut de små godteribitene.

Derfor har vi samlet alle våre konfektprodukter på denne siden, der du får rikelig med muligheter til å finne både ingrediensene og verktøyene du trenger for å komme i gang med å lage godteri selv.

Attraktive og fargerike godsaker

Kokt godteri er en type som er spesielt morsomt å lage selv. Hjemmelaget, kokt godteri er spesielt smakfullt og attraktivt, og du kan faktisk lage noe virkelig profesjonelt utseende godteri selv. Du kan lage godteri i alle regnbuens farger og med et vell av forskjellige smaker, slik at du kan smaksette dem akkurat slik du vil.

Ingrediensene i kokt godteri er relativt enkle, og du finner alt her på siden. Som hardt godteri eller kokt godteri består hovedsakelig av sukker, den viktigste ingrediensen når du begynner å lage godteri er dekstrose (grape sugar).

I tillegg til dekstrose trenger du forskjellige oljer, konfektfarger og smakstilsetninger, og du er klar til å begynne. Å lage egen godteri krever imidlertid også en rekke spesialverktøy, som er verdt å investere i hvis du vil gjøre livet enklere. Det er lurt å investere i et godt termometer, et silikonark og en god kakepensel.

Du finner både ingredienser og verktøy her på nettsiden, der du også kan kjøpe et startsett med forskjellig innhold. Med et startsett for kokt godteri får du alle ingrediensene og verktøyene du trenger for å komme i gang med å lage ditt eget kokte godteri, og det er en enkel måte å sørge for at du har kjøpt alt hvis du vil starte med en gang.

Deilig vingummi og smakfull lakris

En annen favoritt på kjøkkenet når det gjelder å lage godteri er vingummi og lakris. Vingummi og lakris er også klassiske søtsaker som har laget vann i munnen i mange år, så det bør være en morsom opplevelse for deg å begynne å lage din egen.

Hos Creativ Company finner du alt du trenger for å komme i gang med å lage din egen vingummi, lakris og mange andre deilige hjemmelagde søtsaker.

Vingummi er enda enklere å lage enn hardt godteri. Du kan også bruke mange av de samme redskapene som du kjøpte for å lage harde godteribiter til å lage vingummi. Du kan for eksempel bruke det samme konfektpapiret av silikon, det samme termometeret og den samme butterdeigbørsten.

Ingrediensene er også enkle, fordi vingummi hovedsakelig består av sukker og gelatin, så dette er en oppskrift som alle kan hjelpe med.

Hos Creativ Company finner du et vell av forskjellige smaker og ingredienser, slik at du alltid har muligheten til å variere oppskriftene dine og prøve noe nytt – for eksempel hvis du blir lei av vingummi med ananassmak.

En sikker vinner med alle barn

Hvis du er ute etter en morsom aktivitet for hele familien, er godteriproduksjon det perfekte valget. Som vi nevnte tidligere, er det ikke mye barn liker mer enn søtsaker, så det skal ikke være vanskelig å overbevise barna om å hjelpe til med å lage vingummi, hardt godteri eller en annen type konfekt.

Sukkertøyproduksjon er en aktivitet der du virkelig må jobbe raskt, fordi når du for eksempel lager hardt godteri, er det viktig å forme og skjære ut søtsakene før godterimassen stivner.

Sukkertøysproduksjon er en ideell aktivitet for ferier som jul, i tillegg til et morsomt alternativ for en helgedag når hele familien har plass i kalenderen.

Finn oppskrifter og ideer i idékatalogen vår

Hvis du trenger en god idé eller en smakfull oppskrift som kan hjelpe deg med å komme i gang med å lage godteri, kan du prøve å bla gjennom idékatalogen vår. I vår idékatalog finner du et vell av kreative prosjekter, og du finner også massevis av fristende oppskrifter for å komme i gang med å lage godteri.

Når du lager godteri eller andre typer konfekt, er det viktig å følge oppskriften nøye. Derfor har vi laget en rekke detaljerte veiledninger som tar deg trinn for trinn gjennom prosessen med å lage vingummi, hardt sukkertøy og mye mer.

Du finner naturligvis også en detaljert liste over ingredienser til de ulike prosjektene, slik at du raskt og enkelt kan komme i gang med å lage godteri.  Alle verktøyene og ingrediensene i oppskriftene våre kan også kjøpes her hos oss, så når du har funnet en oppskrift du elsker, kan du kjøpe alle ingrediensene og verktøyene sammen.

Dette gjør det veldig enkelt å prøve å lage søtsaker selv, og det er en aktivitet som vi er sikre på at du ikke vil angre når du har begynt.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no