Vivi Gade

Vivi Gade – eksklusivt, skandinavisk design

Utforsk Vivi Gades univers med et bredt utvalg av designpapir, papirpynt, produkter til lag selv kort og produkter til kreativ gaveinnpakning. Vivi Gade design kolleksjoner er skandinaviske designs, som drar inspirasjon fra hele verden og eventyrenes verden.

Vivi Gade består av tre sterke kolleksjoner:

  • Den røde kolleksjonen er fylt med nostalgi og kos med et nåtidig uttrykk, så hvis du elsker en tradisjonell jul, er den røde kolleksjonen sikkert noe for deg.
  • Den svarte kolleksjonen er til deg som er glad for det klassiske svart-hvite looken med diplomatiske grå nyanser  og enkelte blå detaljer.
  • Den lyse kolleksjonen er romantisk, fine blonder og elegante harmonier av hvit, gull og lyserød. Perfekt til deg som vil sprè en lett og romantisk stemning.

 

Velg din yndlings Vivi Gade design kolleksjon

Alle produktene er av beste kvalitet og kan kombineres på utallige måter for å gi et unikt og stilfult uttrykk - både innenfor den enkelte kolleksjonen, men også på kryss av kolleksjonene. Du kan se alle Vivi Gades produkter her.

 

Få mange idéer med Vivi Gade

Bli inspirert av Vivi Gades store samling av spennende idéer til kortfremstillinggaveinnpakning og papirpynt. Lag kort selv med fine motiver, slik at de passer til din kreative gaveinnpakning. Kos deg med å lage stemningsfull papirpynt til hjemmet eller gled dine venner og familie med den fine pynten. Du får masse  tips, guiding og gode idéer i vår tre inspirasjonskategorier: