FRI FRAKT: Bruk koden 867450 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Reliefteknikk på terrakotta

Varekode:
v15089

Reliefteknikk på terrakotta

Varekode:
v15089

Ønsker du en overflate med 3D-effekt på terrakotta kan du enkelt lage mønster med relieffargen 3D liner og deretter duppe/gni Plus Color hobbymaling over med en skumstencil og pensel -- og derved skape en spennende patineringseffekt.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
din Customization
Kreativ idé
Reliefteknikk på terrakotta
Reliefteknikk på terrakotta

Er på lager

39,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Relieffargen 3D liner påføres med flaskens tegnespiss. Velg selv om det skal være hel eller delvis struktur på emnets overflate. Her er det valgt hvit farge som fremstår nøytral, men alle farger i 3D liner vil ha forskjellig effekt i en patineringsssammenheng. La det tørke 8-10 timer.
  Guide step %d
  2
  Mal med den dekkende Plus Color hobbymalingen. Da terrakotta er sugende og malingen er hurtigtørrende, anbefaler vi å starte med å male områder uten releifmønster først, hvis ønsket er at 3D linerens farge skal ses litt etter patineringen.
  Guide step %d
  3
  Før malingen er tørr. gnis med skumstencil (lett fuktet med vann) over på reliefstrukturen. Gni i sirkulerende bevegelser der litt av Plus Color hobbymalingen gnis av.
  Guide step %d
  4
  Med skumstensil og en annen farge i Plus Color hobbymaling f.eks. gull, gnis forsiktig litt maling på ønskede steder for patinert look. Hvis det kommer for mye farge på, gnis det av. Det spennende skjer når det tilføyes/fjernes farge, inntil det ønskede resultatet er oppnåd. La det tørke.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no