Relieffteknikk med 3D liner

Varekode:
v15080

Relieffteknikk med 3D liner

Varekode:
v15080

3D lineren er ideel til å gi overflater en mønstrete struktur som kan inngå i en patineringsteknikk. Tegn direkte på overflaten med flaskens tegnespiss og la det tørke. Deretter er Plus Color hobbymaling god å gni og gnu over med en skumstencil - en morsom og spennende teknikk.

Kreativ idé
How to do it
Guide step %d
1
Relieff fargen 3D liner påføres med flaskens tegnespiss. Velg selv om det skal være hel eller delvis struktur på emnets overflate. Her er det valgt hvit som fremstår nøytral men alle farger i 3D liner vil ha forskjellig effekt i en patinerings sammenheng. La det tørke 8-10 timer.
Guide step %d
2
Mal med den dekkende Plus Color hobbymalingen.
Guide step %d
3
Før malingen tørker, gnis det med en skumstencil (med lett hånd og sirkulerende bevegelser) over overflatestrukturen laget med 3D lineren. Herved gnis noe av malingen av. Fukt evt. skumstencilen litt.
Guide step %d
4
Avhengig av ønsket uttrykk kan malingen duppes over 3D-strukturen - her er det f.eks. brukt Art Metall maling i gull. Det viktigste er at når det patineres, skal alle fargelag være lett transparente for den beste virkningen.
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no